13.3.2018

ASIAT, JOTKA SAAVAT LIIKKEELLE - TYÖ JA HARRASTUKSET

Kaupallinen yhteistyö - Leivon Leipomo
ProTerve ja ProKaura


leivo
leivon leipomo-2
leivon leipomo-3


"Asiat, jotka saavat liikkeelle" -postaussarjan viimeinen osa on tässä. Jätin viimeiseksi asiaksi sen, joka pistää mut liikkeelle kaikista eniten. Työt. Teen töissä pitkää päivää ja vietän siellä suurimman osan ajastani, joten onkin tärkeää, että välipalat on kunnossa. Lounaan tukena on hyvä olla sellaista leipää, joka antaa potkua ja energiaa loppupäivään. Inhoan näläntunnetta, enkä halua vatsan kurnivan pian lounaan jälkeen. 

Kun en ole töissä, harrastan. Harrastan liikuntaa, joka oli yksi liikkeelle saavista asioista, mutta harrastan myös valokuvaamista ja tämän blogin kirjoittamista. Kotona tästä välipalasta on kiva tehdä merkittävämpi hetki ja panostaa esillepanoon sekä kikkailuun. Kunnon kahvit tulille ja leivälle oma suosikkini - mozzarellaa ja tomaattia! Todellakin tällainen onnistuu myös työmiljöössä, ottaa tarvitsemat raaka-aineet vaan työpaikan jääkaappiin mukaan. Itseasiassa, työpaikalla olisi vielä tärkeää tehdä eväshetkistä erityisemmät ja maukkaammat. 

Meiltä tulee täysi YES näille Leivon Leipomon ProTerve ja ProKaura -leiville, jotka ovat ottaneet jo roolinsa kauppareissuillakin. Suuri suosikkimme on tuo ProTerve, joka toimii päivä toisensa jälkeen erittäin hyvin.

Huomasinkin, että Leivon Leipomolta löytyy uusi ja mielenkiintoinen juttu liittyen ProTerve-leipään - sen voi lukea TÄÄLTÄ.  

Aiemmat postaukset:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti