4.2.2018

YSTÄVÄNPÄIVÄKSI YSTÄVÄLLE

Yhteistyössä Daniel Wellington

dw valentines day-3
dw valentines day
dw valentines day-2


Daniel Wellingtonin boxista löytyy kello parhaalle ystävälleni. Tuo valkoinen on minulle ja siinä on erillisenä riipuksena tuo sydän. Ystäväni saa samanlaisen - olkoon se jälleen yksi bff-tag meille. Olemme olleet ystäviä yli kymmenen vuotta ja hän on yksi merkittävimmistä henkilöistä elämässäni, vaikkei enää asuta samassa kaupungissa tai nähdä niin usein. Mutta fakta on se, että välimatka eikä aikakaan meitä erota. Olen aiemminkin kirjoittanut meidän ystävyydestä TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ.

Ystäväni on omassa mielessäni kuin leijona - vahva, upea ja todellakin menee sen perään mitä haluaa! Kun annan hänelle lahjaksi kellon, symboloi se myös aikaa. Toivon, että hän osaa ottaa aikaa  itselleen. Toivon, että hän ei myöskään ota stressiä ajasta, että hän voi keskittyä uraansa ja kiireeseen tietäen, että läheisimmät on aina tavoitettavissa. Me ei kadota kiireen keskellä ikinä. 

Jos haluat itsekin muistaa lähimmäistäsi kellolla ja sydänkorulla, saa koodilla rriikkka -15% alennusta Daniel Wellingtonilta ja koodin voi yhdistää myös muihin kampanjoihin. Wellingtonilla on myös ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti. Nyt nahkakellon ostajalle tuollainen sydän kaupan päälle. Mun mielestä se on aika ihana lisä tuohon kelloon. Ja ystävänpäivään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti