26.12.2017

KIUSALLINEN PÄÄNAHKA

Yhteistyössä
& Maarit Koistinen

HAIRR-6
HAIRR
HAIRR-4
HAIRR-5

Joulukuun alussa oli jälleen aika istua Maaritin tuoliin - Mitäs nyt? Ensimmäinen vuoden mittainen projekti ja sen tavoite oli nyt saavutettu. Oma väri päässä ja hymy huulilla. Mä rakastan tätä väriä ja sen helppoutta. Luulisi olon olevan siis hiusten osalta ainakin itsevarma ja hyvä. Niin onkin, mutta yksi juttu on aiheuttanut harmitusta. Päänahkani on ollut äärimmäisen kuiva ja ennen Maaritille menoa koitin epätoivoisesti kotikutoisia kuorintoja ja hoitoja huonolla menestyksellä. Maarit totesi saman ja kertoikin, mitä tuotteita voisin käyttää poistaakseni ongelman.

Varsinkin tummissa hiuksissa kuivuus näkyy vaaleana mutuna hiusten pinnalla - NOT NICE. Yritäppä siinä pistää ponnaria niin, että ei itku tule kuivan päänahan vuoksi. Ostin kolmen tuotteen kombon, joka jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen auttoi ongelmaan huomattavasti. Nyt olen kuukauden päivät käyttänyt tuotteita, eikä ongelmaa enää ole. Jälleen "joudun" toteamaan, että ammattilaisiin kannattaa luottaa. Mullakin olisi säästynyt aikaa ja rahaa, kun en olisi turhaan hankkinut vääränlaisia tuotteita, joiden ajattelin auttavan. 

Näillä tuotteilla selvitin kiusallisen päänahkani:

Kevin Murphy / MAXI.WASH - Detox-shampoo
Kevin Murphy / BALANCING.WASH - Tasapainottava shampoo 
EVO / The Great Hydrator Moisture Mask - Tehohoito. Tätä voi käyttää myös tyveen ilman, että hiukset lässähtää.

Aloitettiin myös uusi projekti! Nyt alkoi hiusten pituuden kasvatus JESJES! Ollaan käytetty aina värikäsittelyiden yhteydessä Niophlexiä, joka tosiaan suojaa hiusta kemiallisen käsittelyn yhteydessä. Ja niin tullaan jatkossakin käyttämään, kun tarkoitus on kasvattaa näitä :-)


Kuvat - Milla Kuoksa
Milla Kuoksa

8 kommenttia:

 1. Mulla on kans enemmän ja vähemmän ongelmainen päänahka ja oon yrittänyt kysellä kampaajalta vinkkiä, että millä aineilla tuota tukkaa kannattaisi pestä. Viimeksi sain ohjeeksi ostaa tuuheuttavaa shampoota, mikä oli vähän jännä ohje mielestäni, mutta toki tavallaan ymmärrän, jos tukka pitää saada nousemaan ylemmäs ja päänahka saisi vähän ilmaa.

  Ehkä testaan Keviniä seuraavaksi. Just nyt on käytössä joku kosteuttava shampoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeei, aika jännä että tuuheuttava shampoo, mutta ehkä siinä on joku juju, jota en itse osaa maalaisjärjellä keksiä :D

   Iso suositus Kevinille! Ja tuolle Evon naamiolle :) Koska päänahka tarvitsee kosteutta ja tuo evon naamio sitä antaa lätistämättä hiuksia!

   Poista
 2. Et arvaakkaan miten paljon eri maissa asuminen vaikuttaa päänahkaan! Hirveetä tasapainoilua.. Varsinkin Saksassa vesi on kuulemma "kovaa" ja kuivattaa päänahan ja kaiken muunkin ihon aivan koppuraksi! Täytyy testata noita tuotteita, oon nimittäin kokeillut kaikkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun kaveri asui Ranskassa ja tuskaili sitä, kuinka se vesi kuivattaa päänahkaa aivan hulluna! Multa ISO suositus noille tuotteille - pesen hiukset 1-3 kertaa viikossa ja oon käyttänyt tuota balancing-shampoota ja evon hiusnaamiota joka kerta. Sitten noin kerran viikossa oon pessyt tuolla detox-shampoolla eka, jonka jälkeen käyttänyt Balancing-shampoon ja naamion :)

   Mulla auttoi ensimmäisen viikon aikana melkein koko ongelmaan. Siis ihan älytöntä. Ja mulla oli jo TODELLA paha ja kiusallinen toi tilanne.

   Poista
 3. Suuri kiitos vinkeistä, menevät ehdottomasti testiin! Oon jo niin kauan tästä kuivasta päänahasta kärsinyt, että nyt riittää kotikutoiset kuorinnat sun muut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava homma, että vinkeistä voi olla hyötyä! 😊 Oon tosiaan nyt kuukauden käyttänyt näitä tuotteita ja ei oo melkein ollenkaan tätä ongelmaa enää!

   Poista
 4. Maxi wash & Balancing on ollut lemppareita jo reilun vuoden! Anna aikoinaan suositteli niitä just Koreudessa vierailessa ja siitä lähtien oon hakenut uuden kun vanha on loppunut :-) Maxi wash ihan paras poistaan kaikki muotoilutuotteet hiuksista! En oo edes ajatellut, että vaikuttanut niin paljon päänahkaan mutta totta - eipä oo enää aikoihin kutissut!

  pst. Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista