2.11.2017

OLO URBAN SPA

olo urban spa-8
olo urban spa-5
Näyttökuva 2017-11-02 kello 20.01.55
olo urban spa-7
olo urban spa-4
olo urban spa-9


Olin viime viikolla kasvohoidossa Olo Urban Spassa ja lähdin sieltä simppeli ajatus mielessäni - miksi itseään tulee hemmoteltua tuolla tavoin aivan liian harvoin? Sillä faktahan on, että se oli ihanaa.  Kasvohoitoni teki Johanna ja hän oli niin ihailtavan ammattimainen. Sellainen henkilö, joka oli kuin luotu siihen hetkeen auttamaan minua jättämään arjen hektisyys ja siihen liittyvät ajatukset hetkeksi sivuun. Johanna oli asiantunteva ja varma tekemisestään, minun ei tarvinnut muutakuin olla vaan. 

On hienoa, että on ihmisiä, jotka luovat ammattinsa hyvinvoinnin ja kauneuden ympärille. Itse menin kasvohoitoon hieman kulahtaneen näköisenä ja sumuisella iholla, mutta koko seuraavan viikon tuntui kuin kasvojeni iho olisi hehkunut - jopa pimeinä aamuina. Tokihan tästä jokunen prosentti oli varmasti korvien välissäkin tapahtunut muutos. Kun olo tuntuu kauniilta, on sitä helpompi olla myös ulospäin! 

Minulle tehtiin viimeksi Detox-hoito, jonka Olo Urban Spa kuvailee edistävän kuona-aineiden poistumista ja lisäävän solujen elinvoimaisuutta. Tavoite on, että ihosta tulee kuulas ja hehkeä - ja ainakin mun tapauksessa onnistuttiin erinomaisesti. Hoidon pituus on 45min ja täytyy myöntää, että viimeisen vartin aikana ajattelin ainakin kymmenen kertaa, että "älä lopu vielä älä lopu vielä" haha! 

Kasvohoidossa olisi hyvä käydä vähintään 4 kertaa vuodessa - luonnollisesti vuodenaikojen mukaan. Se olisi tottakai tarpeen ihan ihon hyvinvoinnin vuoksi, mutta kyllä mulla sielu lepää, kun pääsen ihan rauhalliseen huoneeseen, peittojen alle ja silmät kiinni. Tuntuu, että kaikilla on jatkuvasti hieman kiire, joten tunti kasvohoidossa olisi useammalle enemmän kuin tarpeen. Itseasiassa mietinkin tuon 45minuutin aikana, että kuinka moni läheinen juuri tämän hetken myös ansaitsisi.

Perjantaina menen uudestaan kasvohoitoon, sillä Detox-hoidon jälkeen on hyvä mennä myös erikseen kosteuttavaan hoitoon. Odotan jo malttamattomana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti