9.11.2017

KOTI

home-5
home-3
home
home-4

Koti on parhaimmillaan juuri siivottuna - kengät rivissä, tavarat järjestyksessä ja tiskiallas tyhjänä. Oon sellainen ihminen, joka ahdistuu sotkusta, enkä oikein silloin voi rentoutua kunnolla. Mutta kun on siistiä, ei ole parempaa kuin tulla töistä puhtaaseen kotiin.  

Koti on paikka, joka halaa ja ottaa suojaansa aina. Mulle koti on myös perhe, parisuhde ja ystävät, jotka tekee ihan samoin - heidän lähellä on helpompi olla täysin oma itsensä ja saada tarvitsemaansa turvaa. 

Kotona tunnen olevani turvassa. Tai no, paitsi kun olen yksin ja mielikuvitukseni saa siivet. Hemmetin kauhuelokuvat, joita tuli nuorena tuijoteltua liikaa. Varsinkin Ring on jättänyt elinikäiset traumat. Jos olen yön yksin kotona, olen ihan varma, että Ring tai Manaaja ottaa jonkunlaista roolia. Toistaiseksi olen herännyt joka aamu ilman paranormaaleja hullutuksia (koputan puuta samalla). 

Tärkeimpänä, koti on paikka jossa viihdyn, jota arvostan ja kunnioitan. Se ei ole ihan tuulesta temmattua, että koti on siellä missä sydän on. Koska hitsi soikoon, se on just näin. Koti voi vaihtaa sijaintia, kaupunkia tai muotoa, mutta pohjimmiltaan se tarjoaa aina saman tunteen. 

Tänään ulkona on ollut ihan hirveä ilma - sataa ja tuulee hurjan lujaa. Mutta mua ei haittaa - Wolt kuljetti just sushia ja olohuoneessa palaa tunnelmallisesti kynttilöitä. Ja Ally McBeal pyörii telkkarista.

2 kommenttia:

  1. Moikka, saanko kysyä mistä tollasen sohvapöydän löytäisi, tosi kivannäkönen :) kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, tää meidänkin on jo useita vuosia vanha, enkä millään saa päähäni mistä hankittu! :( Oon tosi pahoillani, etten osaa auttaa enempää - hööh !

      Poista