18.11.2017

DEAL WITH IT

Näyttökuva 2017-11-18 kello 12.24.20

Lista asioista, jotka on hyväksyttävä:

 • Pimeys. Jos voisin, loisin päivään enemmän valoa, lunta ja lumentuntua. Mutta faktahan on se, että en pysty siihen, kukaan ei pysty. Istun keittiössä tällä hetkellä, ikkunoiden ympäröimänä ja ympärillä on hämärää. Tilanne on helpompi hyväksyä, sillä voin hyvällä omalla tunnolla katsoa vlogeja (jep, oon hurahtanut ja itseasiassa kaipaisin vinkkejä ulkomaalaisiin vloggaajiin!), juoda kahvia ja sytyttää kynttilöitä. Kliseistä, mutta toimii! 
 • Hiusten pesu. Mulla on nyt hyvin pitkälti oma hiusväri päässä (KIITOS MAARIT JA KOREUS!), jonka vuoksi hiukset käyttäytyvät erilailla kuin värjätyt hiukset. Haluaisin pitää hiusten pesuvälin pidempänä, mutta tuntuu, että kuontalo tarvitsisi pesua melkein joka päivä! Onko muilla ollut samaa ongelmaa ja kenties ratkaisua siihen?
 • Matkakuume jo koettuihin reissuihin. Kun ajassa ei voi palata taaksepäin, vaikka kuinka haluaisi. 
 • Instagramin uusi algoritmi. Tämä kuulostaa varmasti vähän heprealta, mutta long story short - Instagram on uudistanut toimitapaansa niin, että aiempaan verrattuna murto-osa seuraajista ja muista käyttäjistä näkee julkaisut. Tykkäysten ja näyttöjen määrä vähenee käsi kädessä tämän uudistuksen myötä. Mä oon tehnyt valokuvaamista ja julkaisuja aina ilon kautta ja yritän kaikkeni pitää sen fiiliksen myös jatkossa, mutta tuntuu todella ikävältä, että mahdollisuus kasvuun viedään kuin matto jalkojen alta. Motivaatio ja onnistumisen tunteet ruokkivat halua kehittyä, mutta tällä hetkellä ne tunteet ovat hieman hukassa kolmannen osapuolen takia. 

Mutta koska suosittelen itseäni ja muita tarpomaan eteenpäin posin aka positiivisuuden kautta, niin lopuksi vielä ihania juttuja. Tyhjät viikonloput ja spontaanit suunnitelmat - mennään tänään syömään ystävien kanssa, huomenna opetellaan tekemään jättineulosvilttejä ja Fazerin oma kahvi tuoksuu ja maistuu parhaalta. 2 kommenttia:

 1. ah siis vitsit kuinka paljon muakin toi IG juttu ärsyttää!! vaikka kyseessä on niin third world problem ja yritän sanoa itselleni että ei se mitään haittaa, niin kyllä se vaan harmittaa :----D hehe voin allekirjoittaa myös ton hiustenpesujutun, mä vihaan hiuksien pesua ja mun tukka tarvisi sen ainakin joka toinen päivä, kolmantena päivänä näytän siltä että oisin kaatanut saavin öljyä päähäni! Ja tuntuu että pesuväli ei pitene vaikka kuinka yritän sitä venyttää... En keksi muuta vinkkiä kuin että kuivashamppoo :--p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pidä enää omaa tiliäni ns. yritystilinä, jolloin en nää ollenkaan statistiikkaa. Pakko sanoa, että onpa huojentavaa!
   Voihan kuivashampoo, en yhtään tykkää siitä. Mutta kai se on opeteltava hah! :-D

   Poista