25.9.2017

BORN TO BE BRUNETTE

& Maarit Koistinen

brunette koreus-2
brunette koreus

OOOH YEEEES - BACK TO BRUNETTE


Istuin itsevarmasti penkkiin ja kerroin Maaritille, että vaaleampana on ollut mukavaa ja erilaista, mutta nyt on aika palata takaisin siihen, missä viihdyn parhaiten. Takaisin tummempaan! MUTTA, ennenkuin kukaan pääsee kauhistelemaan, että sinne meni se oman värin kasvatusprojekti kankkulankaivoon, voi huokaista helpotuksesta. Pohjaväri on yhä edelleen se, minkä eteen ollaan tehty töitä. Värjättiin vain latva täsmäämään tätä and hello olo on kuin kotiin olisi mennyt! Tämän mahtavan fiiliksen kunniaksi tein teille videon, jossa näytän, kuinka teen kiharat itselleni! 

Aloitetaan tuotteilla, joita käytän hiusten laitossa. Laitoin kaikki erikseen linkkeinä Koreuden verkkokauppaan, jossa saa vielä tämän kuukauden loppuun saakka -20% alennusta!


  • Kevin.Murphy - YOUNG.AGAIN: Hiusöljy, joka on mulla melkein päivittäisessä käytössä. Laitan tätä aina pyyhekuiviin hiuksiin heti suihkun jälkeen. THE BEST!

  • EVO - Mister fantastic: Jos kuivaan hiukseni ennen kiharrusta, laitan tämän tuotteen pohjalle tuomaan tuuheutta. Melkein on koko puteli jo mennyt ja oon tykännyt tooodella paljon!

  • EVO - Icon welder: Laitan hiuksiini lämpösuojan, vaikka alla olisi muitakin tuotteita. En halua vahingoittaa hiuksiani loppuun ja hampulle vain siksi, ettenkö olisi jaksanut suojata niitä. Joten tämä on TÄRKEÄ osa hiusten laittoa!

  • Kevin.Murphy - DOO.OVER: Käytän tätä viimeistelyyn ja yleensä seuraavana aamuna, kun haluan saada kiharoihin taas ryhtiä. Hiuskiinne, jossa yhdistyvät kevyesti hiuspuuteri ja kuivashampoo.
Kiharat on olennainen osa sitä, miltä näytän melkein joka päivä. Pidän rennoista kiharoista ja mielestäni ne sopivat parhaiten tähän hiuksen mittaan. Ja hei, en todellakaan pistä pahakseni seuraavan päivän helppoutta, sillä kiharat tarvitsevat vain pikaisen ryhtiliikkeen. Oon siis melko laiska, mitä tulee arkiaamuihin.

Oon tooodella suurpiirteinen siinä, miten teen kiharat. Ei ole niin justiinsa, saanko kaikki hiussuortuvat kiharalle - kyllä ne siellä joukossa asettuvat. Uskoisin, että se on yksi syy, miksi kiharani ovat saaneet huomiota sen verran, että niistä on usein kysytty. Rentous on kaiken a ja o, itse en ainakaan halua arkeeni korkkiruuvi-kiharoita. Hahaa ja itseasiassa videolla käytän tällaisiin kohtiin suoristusrautaan, jos kihara on mennyt mielestäni liian kiharalle! Yksi jippo siihen rentouteen on jättää hiussuortuvan pää ns. suoraksi, eikä kihartaa hiusta loppuun asti suoristimella tai kihartimella. Näin latvat osoittavat enemmän alaspäin kuin kaartuisivat latvaan saakka kiharalle. Videolla tämä näkyy parhaiten kohdassa 1:18

Ja hei, yleensä kiharat näyttävät vielä paremmilta muutaman tunnin jälkeen siitä, kun ne on laitettu ja myös seuraavana päivänä :)

Kiharrin: Remington Pearl Wand (kapeampi)
Hiustensuoristin: GHD


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja informatiivinen postaus sekä video, oon ihastellutkin sun hiuksia jo kauemmin juurikin noita kiharoita :D

    https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista