3.8.2017

2:23 MIN

Sen verran video kestää ja sanon sen verran, että taitoa siihen ei ole käytetty. Ei niinkuin käytettiin Millan kanssa meidän Pariisi-videoon! Pariisin videon editoiminen oli maailman hauskinta ja se on täysin yhteisen työn tulos! Mutta se ei haittaa. Aion tästä eteenpäin liputtaa vielä lujemmin sen puolesta, ettei kaiken tarvitse olla kuin elokuvista tai ammattilaisen työpöydältä. Minä en ole ammattilainen, mutta rakastan kuvaamista. Valokuvaamisessa laatu alkaa olemaan enemmän hiottu, mutta se johtuu siitä, että olen ihmisenä sellainen, joka haluaa jatkuvasti kehittyä ja jopa vaatii itseltään koko ajan enemmän.  Videokuvaaminen ja editointi - noh, sen voi viedä myös pitkälle, mutta tällainen kaveriporukan löhöily-lauantai-video saa luvan pysyä kotikutoisena ja rentona. 

Meidän lauantai koostui veneilystä, epävakaasta säästä yhdessä hetkessä aurinko paistoi koko taivaalta ja seuraavassa hetkessä pörröinen vilttikään ei tuntunut riittävän, Tammerfesteistä, pizzasta joka ei päätynyt videolle sekä lätyistä. Tuo Laukontorilla sijaitseva asunto on paras erilaisten tapahtumien vakoiluun. PARAS. 

Mitä mieltä olette tällaisista videoista, joita ei ole tehty niin tosissaan ja professional-meiningillä? Saako "ammattitaidottomuus" näkyä? 


4 kommenttia: