4.7.2017

LONG BOB + PRO TIP

Yhteistyössä Koreus - Design for your hair
& Maarit Koistinen

Näyttökuva 2017-07-02 kello 20.15.17
koreus tampere (1 of 1)-2

Tältä hiukset ovat näyttäneet nyt muutaman viikon ja pakko sanoa, että vastoin kaikkia odotuksia, tykkään näistä ihan hulluna!!! Kun tajusin, että pakko leikata kuivat latvat veks, aloin asennoitumaan jälleen lyhyempään malliin. Pähkäilin ja pähkäilin, etsin inspiraatiota niin että Pinterest ja Instagram ylikuumentuivat. Olin varma päätöksestä, mutta stressasin. Hitto kun haluaisin kasvattaa hiuksia ja taas on pakko leikata. 

Kun istuin Maaritin penkkiin, olin varma. Mutta kunpa olisin tiennyt lopputuloksen jo aiemmin, olisi stressi jäänyt kokematta, sillä leikkaus ja väri ylitti odotukseni. Rento leikkaus on niin hyvä ja sopiva tämän kesän ja elämäntilanteen fiilikseen! Seuraavista kuvista huomaatte hieman paremmin, millaisesta erosta on kyse.

Näyttökuva 2017-07-02 kello 20.04.16
Näyttökuva 2017-07-02 kello 20.04.33

Jep...Ymmärrätte varmaan, miksi leikkaaminen oli välttämätöntä. Kuivat latvat huusivat apua ja hiusten ryhti alkoi olla olematon. Mutta tämäkin vaihe on mielestäni aika ymmärrettävä - oltiinhan me Maaritin kanssa tehty aikamoinen vaalennusoperaatio latvoille, jotta saatiin oman hiusvärin kasvattaminen helpommaksi. Tämä vaalennusvaihe on ollut itselleni oikein hyvä ja on ollut hauska kokeilla vaaleampaa hipiää, mutta kyllä se tumma tuntuu enemmän omalta jutulta. Sen vuoksi tasoitettiin latvan ja oman tyvivärin eroa jättämällä kokonaisuuteen kuitenkin vaaleutta ja eläväisyyttä. 

V I N K K I  /  P R O T I P  /  O B S  !

Seuraava vinkki koskee jälkihoitoa ja voi vitsit tää mullisti mun tekis mieli sanoa maailman, mutta en ehkä kuitenkaan ole niin dramaattinen hiustenhoito-rutiinit. Tuli Maaritin kanssa puhetta, että mitäs nyt kun se vaalennettu latva tulee varmaan päästämään pois jonkun verran värjättyä ruskeaa. Maarit kertoi mulle, että EVOlla on sellainen hoitoaine, joka sävyttää hiusta samalla kun hoitaa. Väri tehdään kampaamossa yksilöllisesti, jotta kotihoito olisi mahdollisimman tehokasta ja täsmällistä. Olin tästä aivan äimänkäkenä, sillä en todellakaan ole kuullut tällaisesta aiemmin! Me sekoitettiin mulle sopiva väri ja olenkin tässä nyt testannyt sen oikein päteväksi. Jos kotona kuitenkin huomaisi, että väri tarvisi olla esimerkiksi tummempi tai kylmempi, voidaan hoitoainetta muuttaa vielä myöhemminkin.

Mun mielestä tää on äärettömän hyvä juttu, sillä kyllä turhauttaa, jos joutuu sokkona ostaa tehtaalta tulleen valmiin tuotteen kaupan hyllyltä, joka ei käytössä toimikaan. Ei siinä auta reklamointi vaan se on sama, kun heittäisi rahaa kaivoon. Hinta kampaamosta tälle EVO Fabuloso hoitoaineelle on noin 35€. Tällä säästyy varmasti paljon ylimääräistä vaivaa ja tuuria, kun saa heti itselle sopivan tuotteen :-) NIIN KÄTSY!

Mietin myös, että oma hiusväri saattaa jossain vaiheessa haalistua tai kulahtaa, niin tällaisella ratkaisulla saa helposti eloa ja syvyyttä omaan väriin ilman, että joutuu värjäämään hiuksia. Toimiva ja hienovarainen ratkaisu! 

koreus tampere (1 of 1)-6
Näyttökuva 2017-07-02 kello 20.05.51


Mitäs nyt? Vaikuttaisi vähän siltä, että hiusprojekti on saatu sille mallille, että tavoitteeseen ollaan päästy ja täällä on oikein onnellinen sekä tyytyväinen likka. Aiemmat projektiin liittyvät postaukset löytyy täältä: OSA1, OSA2, OSA3 ja OSA4. Mutta yhteistyö Koreuden kanssa ei jää tähän vaan edestä löytyy vielä uusia juttuja! Hiukset on usein sellainen aihe, joka herättää mielipiteitä ja kysymyksiä, joten kuulisin mielelläni, jos tähän olisi jotain postaustoiveita tai kysymyksiä, mitä voitaisiin yhdessä Maaritin kanssa ratkoa! 

Mulla on tekeillä postaus hiustenhoitoon liittyvistä tuotteista ja ajatuksista, johon sisältyy yhden mielenkiintoisen tuotteen arvonta. Pysykäähän siis kuulolla!  


4 kommenttia:

 1. Näyttää superkivoilta, sopii sulle! Itsekkin uskalsin tuossa pari viikkoa sitten pätkästä polkan (pikkusen vielä lyhkäsempi kuin sun) ja oon niiiiiin rakastunut tähän!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KÄÄÄK!!! HYVÄ ETTÄ USKALSIT! Kävin kurkkaamassa sun blogista ja hyvältä näytttää :)

   Poista
 2. hei, mistä on tuo ihana paita? ihan mielettömän kiva tukka myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Paita on ostettu Zarasta, mutta siitä taitaa olla jo lähemmäs neljä vuotta!

   Poista