13.6.2017

SUMMER BUCKET LIST

bad habits (1 of 1)-4
bad habits (1 of 1)-7
bad habits bik bok

                     Paita BikBok / Farkut Monki / Kengät Vamos / Kello DW

bad habits (1 of 1)-17
bad habits (1 of 1)-18

Parhaimmat hetket syntyvät yleensä suunnittelematta, mutta tenkkapoon varalle on ihan kiva olla joku suunnitelma! Ei mene hyvät ilmat tai vapaapäivät hukkaan kun voi turvautua kesää varten koottuun "mitä haluan tehdä"-listaan. Uskallan väittää, ettei tällainen listaus luo stressiä tekemiseen - jos mitään listalta ei tullut tehtyä, on varmasti tehty jotain muuta ja vähintään yhtä kivaa! Haaveilu on aina kivaa, eikä missään nimessä hukkaan heitettyjä ajatuksia :-)

  • Roadtrip 1 Hankoon! En oo koskaan käynyt Hangossa ja tahdon ihan hurjan paljon käydä siellä!
  • Roadtrip 2 Tuurin kyläkauppaan! Okei, älkää kysykö miks - joku päähänpisto aikojen takaa
  • Linnanmäki, mutta lähinnä fiiliksen ja hattaran takia. 
  • Mansikkaisen britakakun leipominen ystäville ja porukalla sen syöminen parvekkeella
  • Kesäillan juhlat terassilla. Haluan ripustaa riippuvia valoja ja pehmustaa tuolit vilteillä. Tarjoilla ihania erilaisia salaatteja kastikkeineen ja muutama pullo viiniä. Plan B punaviini on ollut viimeaikoina aika kova!
  • En ole koskaan käynyt esimerkiksi Ruisrockissa tai Flowssa, joten saa nähdä miten käy tänä kesänä. Jotain uutta olisi siisti kokeilla. 
  • Käydä vihdoinkin Löylyssä. Jep, en vieläkään ole käynyt siellä!
  • Trampoliinipuisto - tarviiko tätä edes selitellä? 
  • JA VIIMEISENÄ, MUTTEI VÄHÄISEMPÄNÄ: Älä välitä säästä. Tai jos välität, älä valita. Nauti sateesta, helteestä ja kaikesta siltä väliltä. Mielikuvitusta pitäisi tästä päästä riittää ihan mihin vaan! Sateella voi sitäpaitsi tehdä majan kotiin, syödä herkkuja ja katsoa Netflixiä hyvällä omalla tunnolla.

Onkos siellä ehdottaa jotain juttua, mikä pitäisi ehdottomasti olla kesän "bucket listillä"? 

Kuvat Milla, editointi minä


4 kommenttia:

  1. Kannattaa aivan ehdottomasti toteuttaa tuo road trip Hankoon! Se on aivan ihana kesäkaupunki :) Matkan varrella kannattaa piipahtaa myös Tammisaaressa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, pistän ehdottomasti Tammisaaren korvan taakse :)

      Poista
  2. Hanko oli kyllä ihana, suosittelen! Ite menossa tänä kesänä ekaa kertaa Flow-festareille työn puolesta, toivotaan hyviä ilmoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan! Mäkään en koskaan oo ollut Flow-festareilla, mutta ne on varmasti kaiken hehkuttamisen arvoiset :) Toivotaan nyt hyvää säätä! (mielellään koko loppukesäksi!)

      Poista