3.6.2017

IHANA AAMUPALAVINKKI JA PÄIVÄN SUUNNITTELUA

Kirjoitanpa kerrankin postausta ihan reaaliajassa - sain just aamupalan syötyä ja juon kiireellä jäähtymäisillään olevaa kahvia. Kahvin on muuten oltava kuumaa, että se on hyvää. Ainakin omasta mielestäni! Söin niin ihanan aamiaisen, että haluan jakaa sen täälläkin. Sain piiitkästä aikaa ajatuksen tehdä siemennäkkäriä kiitos tästä ihanalle äidille, jonka kotoa tätä melkein aina löytyy. Useimmiten näen ainakin sosiaalisessa mediassa, että tämä leipä nautitaan esimerkiksi avocadon kera, mutta mulla alkaa avocado tulemaan kohta jo korvista ulos. Siispä kehitin eilen uuden herkullsien variaation aamupalalle! Ensimmäiseksi täytyy tehdä tuo siemennäkkäri, jolle maailman paras ohje löytyy TÄÄLTÄ. Sitten seuraavaksi tärkeimpään asiaan, eli mitä laittaa näkkärin päälle? Mun aamuiseen näkkäriin kuului nämä:

Tomaattia
Mozzarellaa
Tuoretta chiliä 
Limeä puristettuna
Hienonnettua tuoretta korianteria
Muutama tippa balsamicoa
Ripaus sormisuolaa


Rakastan tulisia ruokia ja tekisi mieli tunkea tuota chiliä jokaiseen ruokalajiin, mitä suuhuni laitan haha! Te ketkä ette pidä chilistä, voitte jättää mokoman pois. Itsekin lisään sitä vain muutaman siivun, mutta pehmeän täyteläinen mozzarella tasapainottaa tulisuutta oikein hyvin. Yksi juttu, jota ei kannata jättää pois ja joka on mielestäni kaikista oleellisin, on tuo korianteri. Mielestäni se sitoo kaikki maut yhteen ja tuo hyvän loppusilauksen kokonaisuuteen. Suosittelen todellakin testaamaan tätä! 

aamupalanäkkäri (1 of 1)-8
aamupalanäkkäri (1 of 1)-7

Mitäs muuta? Eipä sen kummempia! Nukuin järkyttävän pitkään, mutta annoin itselleni luvan siihen. Kulunut työviikko on ollut mahtava, mutta lepo tuli tarpeeseen. Ulkona näyttäisi paistavan aurinko, mutten usko että lämpötila kipuaa vielä kovin ylös, joten jään suosiolla ensiksi kotiin sisälle hääräilemään. 

Nyt kuitenkin pistän Spotifyn soimaan koko talossa ja avaan Pinterestin. Haen inspiraatiota ensi viikon kampaajalla käynnille. Mulla on ensi viikon torstaina aika ja odotan innolla, mitä Maaritin kanssa saadaan seuraavaksi tehtyä näille hiuksille. Ajattelin uppoutua tosiaan Pinterestin maailmaan nyt muutamaksi tunniksi, kunnes aion purkaa matkalaukun. Jep - se on vieläkin purkamatta. Mikähän siinä on niin vaikeaa saada se purettua? No, sen purkamisessa on kyllä hyvä puoli se, että pyykit tulee pestyä ja laitettua järjestykseen. Myöhemmin tänään olisi tiedossa vielä treffi-ilta ja hyvää ruokaa! Ai vitsit, ihanaa!

4 kommenttia:

  1. Jotenkin ihanan pirteä postaus ♥ Mäkin nukuin tänään monta tuntia pidempäänkuin tavallisesti, mutta oon sen kyllä kans ansainnut kiireisen työviikon jälkeen :D Tomaatti-mozzarella-siemennäkkäri näyttää sen verran hyvältä, että pitänee väsätä sellaista itsekin!

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tällaiset arkiset höpötykset tulee kyllä itsellenikin välillä tarpeen 😊 Pitkien unien jälkeen tuo aamupalanäkkäri on toooosi hyvä ajatus! Tuu sit kertomaa, jos joskus tohdit maistaa, että millaista oli!

      Poista
  2. Oi kun kuulostaa hyvältä! Tätä pitää testata joku loma-aamu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa testaa! Ja sama sulle, tuu ihmeessä kertomaan mitä pidit! 😊 Tai jos keksit uutta twistiä tähän!

      Poista