25.5.2017

THE LAST CITY STROLL

singapore kenzo zara adidas ion (1 of 1)-6

Paita Kenzo / Shortsit Zara / Kengät Adidas NMD / Lasit Ray-Ban / Kello DW

singapore kenzo zara adidas ion (1 of 1)-4
Singapore Kenzo Adidas Zara
singapore kenzo zara adidas ion (1 of 1)-9
singapore kenzo zara adidas ion (1 of 1)-7

Ai vitsit, on melkein Suomessakin voitu jo kulkea paljain säärin! Ainakin viime sunnuntai oli ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä. Tultiin eilen mökille ja ollaan jo keretty nautiskelemaan auringonlaskusta ja lämpimästä illasta - toista voi olla tänä iltana, sillä nyt ulkona näyttää aika pilviseltä. Mutta ei voi valittaa, täällä olo on rauhallinen ja Suomen kesä on kyllä paras valoisuutensa ja omalaatuisuutensa puolesta. Oli pilvistä tai ei. 

Kuvista tuli mieleen, että on muuten aika hyvä vaihtoehto, että paluulento lähtee vasta yöllä, sillä silloin on vielä koko päivä aikaa ottaa aurinkoa ja käydä kaupungilla tekemässä viime hetken ostoksia ennen lähtöä! Sain aamulla vielä viimeiset auringon säteet iholle ennenkuin lähdettiin Singaporen keskustaan vielä viimeisen kerran. Asu oli kevyt ja jalassa uudet tennarit, jotka on ihan lempparit! 

// Edit: Tästä tuli itseasiassa mieleeni, että olis pitänyt kirjoittaa tähän postaukseen ajatuksia ja omia kokemuksia siitä, miten kannattaa pukeutua tuollaisessa kostean kuumassa kaupungissa. Mulla on aivot ihan mökki-asetuksilla, joten ajatus ei kulkenut ihan tarpeeksi nopeasti! Kirjoitan sen myöhemmin, vaikka se olisi aiheeltaan mennyt näihin kuviin täydellisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti