17.5.2017

CAN'T STAY COOL WHEN IT'S +34C

tähtipaita (1 of 1)-2
tähtipaita (1 of 1)-3

Paita Mango / Shortsit Express / Huulipuna MAC

Tänään oli ihan superkuuma päivä - siis sellainen, että ei meinaa ymmärrys riittää, kuinka voi olla niin lämmin! Sanottakoot nyt heti alkuun, että mitään sen suurempaa meikkaamista täällä ei voi harrastaa. Kun jaksan meikata, laitan vain kulmat, ripset ja huulet. Se riittää, sillä muu meikki valuu varmasti pois. Pieni päivetys iholla tekee ihmeitä ja liika meikkaaminen tuntuu helposti turhalta. Jos haluaa piristää ilmettä, huulipunalla ja eri sävyillä saa jo paljon aikaan. 

Tuo tähtipaita oli loppujen lopuksi liian kuuma valinta tälle päivälle ja vaihdoin sen ennen kaupunkiin lähtöä (jep, niin kuuma että kevyt 100% puuvillapaita oli liikaa!!!!). Ostin tuon täältä, sillä tyhmyyksissäni jätin sen Suomessa alkukeväästä ostamatta. Myöhemmin kaduin päätöstäni olla ostamatta paitaa, mutta siinä vaiheessa se oltiin myyty useasta paikasta loppuun. Täällä tuo paita tuli sattumalta eteeni ja pakkohan se oli napata mukaan. Mun mielestä se on niin magee, että kannatti lentää maapallon toiselle puolelle hakemaan haha!

2 kommenttia:

  1. Niin superihanat kuvat susta!! <3 Huh, hellettä siis siellä! Tänne Suomeenkin jotain 20 asteisia lämpöjä luvattiin viikonlopuks, saas nähä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Hemppe <3 ! Ihana tulla takaisin Suomeen katsomaan, joko kesä olisi alkanut! Vaikuttaa aikas hyvältä, mitä uutisista ja instagramista oon seuraillut :)

      Poista