20.3.2017

GETTING MY SSHHHHT TOGETHER

Mikä siinä on, että elämä menee ihan sekaisin, kun ei hetkeen käytä kalenteria? Ainakin mulla menee! Ajantaju katoaa, kädet irtoavat ja aivot tekee lobotomian. Ihan oikeesti, tolta se tuntuu! Ja silti mä aina välillä unohdan käyttää kalenteria. WHY? 

papershop kalenteri-2
papershop kalenteri

Viime viikolla tilasin uuden kalenterin. Vanha on hukassa ja se oli niin epäkäytännöllinen, että vissiin sen takia se jäi sitten käyttämättä. Kirjasin ylös samantien kaiken, mitä pitää tehdä, mitä on rästissä ja mitä on tulossa. Helpottui olo aika huomattavasti! 

Mitä mun kalenteri sisältää?
 • Vanhat kunnon TO DO -listat! Koululle, töille ja blogille omat
 • Tärkeiden päivien merkinnät (syntymäpäivät, sovitut menot, matkat etc)
 • Deadlinet
 • Autokoulu hahaha! Ja vähän tavoitetta sille, koska olisi kortti kourassa! Oon jopa suunnitellut, että voisin tehdä tästä postauksen - Miltä tuntuu olla 25-vuotiaana autokoulussa? HAHAH

Eli tosi perusjamppa-meininki! Mutta mitäs muuta sinne kirjoittelisi aikataulujen lisäksi? Joskus saatan kirjoittaa kalenteriin jälkikäteen asioita, mitä on tullut tehtyä yms. Vähän päiväkirjamaisesti, sillä on kiva myös välillä plärätä kalenteria läpi ja katsoa, mihin kaikkeen sitä aikaansa käyttää :-)


2 kommenttia:

 1. Tee ihmeessä postausta tosta autokoulujutusta, kuulostaa hauskalta ja ois kiva tietää eroaako se mitenkään 25-vuotiaana kuin 18-vuotiaana, kun vuosi sitten itse kävin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan tehdä :-D On tää autolla ajaminen aikamoinen koulu, ainakin pysyy ajatus valppaana!

   Poista