4.3.2017

FLARED SLEEVES

WOOOAAAH! Olipahan intensiivinen opiskeluviikko takana, kovin paljon ei muita juttuja kerinnyt miettimään. Nyt istun väsyneenä, mutta onnellisena oman työpöydän ääressä. Tosin mun onnellisuutta hieman vähentää se, että jääkaapissa ei ollut yhtään maitoa jäljellä, joten yritän juoda tässä nyt kahvini mustana. Ei ihan ensisijainen valinta. Mites te - juotteko kahvin maidolla vai ilman?

Tänään aion ottaa ihan superiisisti ja latailla akkuja viikon jäljiltä. Kiva olla vaan kotona, sillä olin tosiaan ma-to koulun järjestämällä Business Campilla. Lähden pian keskustaan treffaamaan Jenniä, vitsit on ihana nähdä pitkästä aikaa! Illalla ajattelin heittäytyä tyynyjen keskelle ja pistää jonkun leffan pyörimään. Leffa-ehdotuksia otetaan vastaan :-) Tai mikä parempaa, sarja-ehdotuksia! 

bikbok6
bikbok2
bikbok3

Paita BikBok / Farkut Cubus / Kengät Vamos 
Huulipuna on MAC Matte Taupe

Sitten asiasta kukkaruukkuun - kevät tulee ihan pian! Fiilistelin viime viikolla kotona kevään pukeutumiseen sopivia vaatteita. Vaaleita sävyjä, kevyitä kankaita, nilkkamittaisia farkkuja ja matalavartisia kenkiä! En jotenkin yhtään jaksais odottaa, että saa laittaa kevyempää päälle. Tuota BikBokin paitaa olen katsellut jo jonkin aikaa ja vihdoin sain aikaiseksi käydä ostaan se. Nuo lerpattavat hihat on vähän riski tällaiselle kekkulille, joka ei yhtään katso, kun esim. syö. Siellä on hihat käyny jo kahvissa ja keitossa haha! 

2 kommenttia:

 1. Ihana asu, näitä "kukkapaitoja" näkee nyt paljon blogeissa :) Oot superkaunis, etenkin tuossa keskimmäisessä kuvassa ;o

  Ps. Kahvi kuuluu juoda mustana!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emmi! ♥️ Niinhän niitä on näkynyt - pelolla odotan sitä kyllästymispistettä 😄

   Ps. En oo vielä oppinut hahaha!

   Poista