9.2.2017

LÄPÄLLÄ

brrr-8
brrr-2
brrr-4
brrr
brrr-3

Takki Marella / Housut Cubus / Huivi Balmuir / Laukku Céline / Kengät Vamos

brrr-6

Kuvat Milla, Editointi minä

Milla oli Tampereella maanantaina, joten treffattiin piiiitkästä aikaa! Ollaan viimeksi nähty Pariisissa marraskuussa. Muutama tunti meni nopsaan ja pakkasilma tuntui olevan vallitsevana elementtinä. Pakkohan meidän oli silti kuvata - päätettiin kuvata fiilistä ja huvinvuoksi. Kuvailtiin melkeinpä läpällä, ihan ilman mitään paineita onnistumisesta. Voi Kuoksan kekkuli minkä teit, ei epäonnistu edes läpällä! 

Asiasta kukkaruukkuun, tiistai-iltana tapahtui jotain, jonka olisin toivonut olevan vitsi. Mun keskimmäisestä alahampaasta lohkesi pala - siis aivan yhtäkkiä, varoittamatta. Keskiviikkona oltiinkin jo hammaslääkärillä ja lohkeama paikattiin. Nyt hammas on kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Kuvastaa hyvin koko viikon kulkua, sillä tämä viikko on tuntunut muutenkin ihan vitsiltä. No, kaikki viikot eivät aina voi rullata yhtä helposti kuin toiset. Se on elämää. Onneksi on SKAM ja valoisa koti :-D ps. oon saanut mun tutuilta viime aikoina huomautuksen tuosta hymiöstä - joten kysynpä teiltä: nenän kanssa vai ilman? 

Lauantaina otan nokan kohti Helsinkiä ja vietän juurikin aiemmin mainitun Kuoksan kekkulin kanssa viikonloppua! Voisin kuvitella, että Snapchatista voi seurailla meidän seikkailuja enemmän, joten virittäkää langat sinne suuntaan! Millan snäppi: @millakuoksa ja mun snäppi @riikkakuu.

6 kommenttia:

 1. NENÄLLÄ!

  ja ompa ihania hyvänmielen kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos <3

   Ja saat hymiön vielä JÄTTINENÄLLÄ :---------)

   Poista
 2. Ilman nenää! :P
  tiam

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi eiiiii tää on niin kahtia jakautuva mielipide! Miksei emojit vaan rullaa kaikkialla? :D :-D

   Poista