4.11.2016

TAHDONVOIMA(TON)123

Paita Cubus / Housut Cubus / Kengät Converse
image1

PA310560-2
PA310509-2

WOPPAA!  Sinne meni, seitsemän päivän duuniputki koululla höystettynä. Hemmetin hyvä fiilis aloittaa vapaa viikonloppu. Hetkellisesti oltiin siellä jyrän alla, mutta sieltä noustiin kahdentoistatunnin yöunilla haha. Mulla on ollut työn ja velvollisuuksien lisäksi yksi toinenkin focus. Oon kiinnittänyt enemmän huomiota siihen, että en söis herkkuja ja jois sataa kuppia kahvia joka päivä - etten antais mun mielihalujen viedä mua kaupassa kuin pässiä narussa. Oon onnistunut siinä erinomaisesti ja rahaa on kulunut huomattavasti vähemmän turhiin suklaapatukoihin välipaloihin. Oon ollut jopa hieman ylpeä siitä, kuinka helppoa se on tällä viikolla ollut minulle.

Sitten tapahtui eilinen, karkkihampaan kolotus ja väsymys. Siinä lensi koko tahdonvoima kaaressa mäkeen ja ostin toffieeta, parmesaani-sipsiä ja colan. Päätin antaa itselleni luvan hakea sitä saamarin Toffifeeta - olinhan just suoriutunut melkoisesta työ- ja koulurupeamasta. Tottakai saan nyt palkita itseni. Noh, kaupassa ei ollut yksittäistä pakettia Toffifeeta vaan joulupakettiversio, jossa on normipaketti x3. Olin niin väsynyt ja heikossa mielentilassa, että tartuin siihen. Tartuin myös ajatukseen, että idea koko kauppareissusta oli mennyt ihan reisille, joten kauppakoriin täyttyi muutakin hyödyntöntä. 

Tahdonvoima on niin hassu juttu. Mä pystyn olemaan tarpeen tullen tosi jämpti päätöksissäni, mutta väsyneenä en pysty ajattelemaan fiksusti. Ja nyt puhutaan sellaisesta ei kiinnosta, oon niin poikki -fiiliksestä. Tosin tällä hetkellä olo on niin energinen, että eilinen haksahdus ei edes haittaa. Näitä sattuu! 

2 kommenttia: