20.11.2016

TÄÄLLÄ OLLAAN!


PB184692
PB184788

Neule Partioaitta / Farkut Cubus / Laukku Calvin Klein

PB184794
PB184814

No jösses! Oon ollut melkolailla koko viikon poissa ruudun ääreltä, mutta mitäpä sitä selittelemään. Jos ei kerkiä niin sitten ei kerkiä :-D Viikonloppu humpsahti ihan hujauksessa Helsingissä! Ja ensi viikonloppu Pariisissa. Tilanne on sellaisella mallilla, että en valita haha! Jos kerrankin alottaisin pakkailut sun muut ajoissa, niin välttyisin viime hetken paniikilta. Lähden ainoastaan käsimatkatavaroiden kanssa, joten mukaan ei saa lähteä mitään turhaa. Olisko mitään vinkkejä tän suhteen? Oon maailman surkein pakkaaja. Se tuli todistettua viimeistään silloin kun lähdin Jenkkeihin, jolloin joka päivä totesin, etten pakannut yhtään paitoja mukaan. Näin kokemuksesta viisastuneena annan tällä kertaa enemmän ajatustyötä siihen hommaan. Ehkä. 

Nyt kun oon ollut poissaoleva tyhmäpää, lupaan että hiusprojektin ensimmäinen osa on huomenna julki kello 10:00 - tulkaahan linjoille! Näistä kuvista näkee jo lopputulosta, mutta enemmän faktaa lyödään pöytään huomenna.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. tosi kivalta näyttöö toi hiusprojektin lopputulos! Noio raidat tekee ihanasti eloa hiuksiin :) Sopii sulle hyvin myös tuo himppasen vaaleampi sävy :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ❤️ Joo kivempi olla hieman kevyemmän värisellä hiuksella nyt, kun muuten ympärillä on harmaata ja pimeää!

   Poista
 2. Sulla on ihan sairaan kivat lasit, sopii sun kasvoihin tosi hyvin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ☺️ Kun ne muutama vuosi sitten ostin, tuo pyöreä muoto vaati hieman totuttelua.

   Poista