1.11.2015

"ELÄMÄ OLIS TYLSÄÄ ILMAN BLOGEJA"

IMG_7184
IMG_7186
IMG_7182
IMG_7179
IMG_7178
IMG_7188
IMG_7180
IMG_7189

IMG_7132
IMG_7187
Lauantaina oli tosiaan Indiedaysin Inspiration Day sekä Blog Awardsit. Otin matkaan mukaan ihanan ystäväni Jennin, jonka seura oli täysin piste iin päälle kaikkeen! Kiitos seurasta ihana! Haluaisin tiivistää päivän tekstin muodossa pieneen, mutta en tiedä onko se mahdollista. Tässäkin kuluttanut jo monta riviä ihan turhaan höpinään :-D 

Perinteisesti, Inspiration Dayssa oli paljon yhteistyökumppaneita ja muita bloggaajia. Rento tunnelma, mietteliäitä mutta iloisia ihmisiä. Just näin, tälläsestä tykkään! Tiedättekö? Sellaisesta yleisleppoisasta tunnelmasta. Santa Marian ja Biozellin pisteiltä lähti jotain pientä mukaan...Jotain sellaista, mitä tulee pian näkymään täällä blogin puolella! Olympukselta sen sijaan jäi mieletön objektiivikuume, etenkin 17mm ja 75mm jäi mielenpäälle. Jonkun mielestä hyvät kuvat otetaan ensisijaisesti taidolla. Mun mielestä ne otetaan visioilla sekä siihen sopivilla välineillä haha!

Illan Awardseissa oli itseasiassa teemana Haunted Circus, mutta mulla on ollut pää täynnä kaikkia muita juttuja ja ajatuksia, niin ei jäänyt yhtään tilaa mielikuvitukselle. Eli en kerinnyt edes miettimään sen ihmeellisempää asua. Toisin sanoen en edes yrittänyt ja menin ihan perus mekossa. Mutta vitsit siellä oli ihmiset panostanut ja oli hienoja maskeja ja asuja!! Iltajuhlassa emme kerinneet olla kauaa, sillä matka takaisin Tampereelle oli aloitettava ajoissa, sillä mulla oli töitä taas heti sunnuntaina. Iltatapahtumassa olin myös kovin tyytyväinen kaikkeen. Koko päivään ja yleisfiilikseen. Moni upea bloggaaja palkittiin ansaitusti (Etenkin Lilan 2. sija inspiroivimpaan kaunesblogiin ja Ellan voitto hyvinvoinnin puolella!!!) Onnea paljon KAIKILLE voittajille. Oli myös onni päästä tapaamaan itselleni tärkeä bloggaaja, sellainen jonka blogista olen aina saanut ämpärikaupalla inspiraatiota ja joka on tavallaan saanut mut aikoinaan miettimään oman blogin pystyyn pistämistä. 

Kuulin iltatapahtumassa, kun joku nainen tokaisi ystävälleen: "Elämä olis tylsää ilman blogeja". Pakko olla samaa mieltä, nimittäin tällä hetkellä oma blogi, sekä tietenkin myös muiden blogit, tuovat erilaista ja energisoivaa sisältöä arkeen.


//KIITOS INDIEDAYS SEKÄ YHTEISTYÖKUMPPANIT! 

7 kommenttia:

 1. Oisin niiiiin halunnu olla mukana <3 Näyttä niin kivalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös keväällä ole uudet pirskeet? Sinne sitten hell yeas!! :--) <3

   Poista
 2. Ihana otsikko! Tällä kertaa täytyi jättää iltabileet väliin, ei vain kyennyt. Olin tulossa sullekin jutteleen monta kertaa, mutta aina oli "jotain muuta" ja se sitten jäi, olisi kivaa tutustua teihin Tampereen bloggaajiin enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin heti, kun kuulin tuon lauseen, että siinäpä sopiva otsikko tuohon päivään! :-D Ei mekään kauaa siellä iltabileissä oltu, koska tosiaan täytyi tulla ajoissa kotiin Tampereelle. Olisit vain tullut jutulle, muistan nähneeni sut ainakin Biozellin pisteellä ja ajattelinkin siinä että hitsi pitäisikö huikkasta moikat! Eiköhän tässä vielä keretä :-)

   Poista
 3. Voi hitsi kun en tällä kertaa päässyt... Vaikuttaa olleen oikein kivat tapahtumat ja ois ollu kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa! <3 suakin ois ollut niin kiva moikata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, eikös ensi keväänä ole uus tapahtuma? :-) Ehkä näemme viimeistään silloin! Olis kyllä kiva <3

   Poista
  2. Joo on! Ehkä siellä sitten :)

   Poista