20.10.2015

OH BOMBER!

IMG_6731
IMG_6736
IMG_6738
IMG_6735

Takki Carlings / T-paita COS / Farkut Cubus / Kengät Vamos

Edit - Minä

Oon aina tykännyt bomber-takeista, vaikka ne eivät kovin naisellisia ole. Niissä on silti se rento ja cool yleisfiilis, josta inspiroidun huolella! Carlingsista löytyi sitten mulle se sopiva. Ei sellainen hulivili-vempula, joka ei lämmitä yhtään vaan oikeasti sellainen lämmin ja monikäyttöinen. Ja kokokin istui, KERRANKIN! Mullahan takkeja on joku yks ja puol, koska kaikki takit on aina liian isoja. Liian hintelä yläkroppa :--D  Saatiin Jennin kanssa oikee fiilis tuohon kuvaankin, just sellainen rento ja huoleton. Vai mitä ootte mieltä?

Voi hittolainen, mulla on ollut kellon ympäri hommia viime viikon keskiviikosta asti. Voin kertoa, että vaikka noi I Love Me - messut on aivan superkivat, niin tosiasia on se, että töitä siellä tehdään ihan pirun paljon. Ei sinne mennä vähän hengaileen tai kiertelemään :-D Harmitti kun en millään kerinnyt blogia päivittelemään sieltä, mutta facebookia ja instagramia yritin pitää aktiivisempana. Olisin halunnut jo eilen päivittää tämänkin postauksen, mutta kouluhommat vei kaiken energian. 

Ja hei! Julkaisin eilen blogin Facebookissa sen Vamoksen videon, josta kerkesin täälläkin hieman behind the scenes - materiaalia julkaista! Siitä tuli mun mielestä tosi jees!!!! JEEE!!


6 kommenttia:

  1. Super kivat kuvat! Just mukavan rento fiilis. :)

    Ja pakko sanoa, että menin ja ostin sen Olympuksen E PL 7 ja en oo yhtään pettynyt!! Kiitos vielä suuresti sulle avusta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Jenni on kyllä taitava kuvaaja :-)

      Hei ei mitään! Ilo on mun puolella, parasta on jeesiä toista ja vielä niin, että lopputulos on priimaa! Tervetuloa Olympus-jengiin <3

      Poista
  2. Muija!!! Haluan sun jalat <3 Aivan ihanat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO MILLA!!! Kääk! Jalat on ehkä imartelevan kuvakulman ansiota :--D Kiitos kiitos :-*

      Poista
  3. Vitsi näistä kuvista tuli kyllä kivoja! :)

    VastaaPoista