12.10.2015

MUSA-INSPISTÄ SYKSYYN


IMG_6325
IMG_6328
IMG_6327


Mä oon se tyyppi, jolla on aina napit korvilla. No okei, ei aina, mutta siis kun poistun kotoa. Löydän siitä hyvää fiilistä omaan tekemiseen, esimerkiks kouluun ja töihin. Tai jos oon vähän mieli maassa, niin mikäs sen parempaa, kun kieriä itsesäälissä samaistuttavan musiikin parissa? Ja tuonkin sanoin nyt pilke silmäkulmassa. No anyhow, mun mielestä on ihanaa tehdä uusia biisi löytöjä ja mä ajattelin nyt jakaa omia tän hetkisiä suosikkeja!


Imagine Dragons - Shots Broiler Remix

Gabriel Rios - Gold Thomas Jack Radio Edit


Tove Styrke - Borderline

Tove Styrke - Number One

Dillon Francis & Kygo - Coming over

Näiden lisäksi oon luukuttanut täysiä uusia Vain Elämää biisejä, JVG:tä ja Robinin uutta albumia hahaha :-D Aikalailla laidasta laitaan mennään täällä. En edes kehtaa kertoa kaikkia biisejä, joita fanitan "salaa".....Mutta noi yllä olevat biisit on ollut jotenkin tähän syksyyn just napit!

Onks teillä mitään korvamatoja tai tän hetken lempparibiisejä jaettavana? Mun Spotify ainakin kaipailis lisää biisejä soittolistoihin!

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo kuulokkeet ♥ Itsellä kans musamaku laidasta laitaan, Robinia ja Vain Elämää-biisejä on tässä kuunneltu aika tavalla myös täällä. :D Myös Zara Larssonin biisejä oon kuunnellu tässä viime aikoina, tykkään !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä aika herkut! Hei toi Zara Larsson on kyllä kans hyvä, oon fiilistellyt sitä enemmän töissä, jos on soinut taustamusana :-)

      Poista