26.10.2015

ADDICTED - NO HELP NEEDED

IMG_7012
IMG_7008
IMG_7006
IMG_7007
IMG_7009
IMG_7011


Siis jokaisella meistä on paheemme. Ihmisiähän tässä vaan ollaan ja ennemmin kannattaa myöntää se kuin väittää että EI MINULLA SELLAISIA OLE. Joillain se on tupakointi, toisilla juhliminen ja joillain se on huulipunat. Mä en polta, harvemmin juon, mutta noi saakelin huulipunat on mulla se heikkous. Mä en siis ollenkaan ole mikään kosmetiikka-tyyppi, saati sellainen joka kirjoittaa erikseen postauksen aiheesta! Mutta oon ehdottomasti sitä mieltä, että ei voi olla niin huonoa päivää, jota punatut huulet ei pelastais.

Mun työkaveri vinkkas mulle, että koko viime viikon Sokoksella kaiverrettiin omavalintainen teksti YSLn huulipuniin oston yhteydessä, mikäli sen halusi. JA HELL YEAS MÄ HALUAN!?!? Hahahaa eli viime lauantaina ennen kuin menin töihin, kävin Sokoksella ja päästin paheeni valloilleen. Oikein yllytin sitä jopa. Mutta eikö ole hieno? Ja kuinka hyvä lahjaidea! Toiselle puolelle heitettiin mun nimikirjaimet ja toiselle puolelle oh so original "Put on some red lipstick and live a little". Joo tiedetään, olishan sitä jonkun coolimmankin voinut keksiä, mutta ei siinä kiireessä kerinnyt miettimään syvällisempiä. Myöhemmin sain tietää, että mun toinen työkaveri kaiversi ranskaks jonkun ihanan tekstin omaan punaansa. Olis pitänyt mennä sen kanssa samaan aikaan ja saada kans jotain fiiniä aikaan :--D  

Mutta OIKEASTI hyvä huulipuna on melkoisen hyvä ostos verrattuna esimerkiksi pariin askiin röökiä. Joten ehkä tätä voi katsoa läpi sormien? Onko muilla tälläisiä hassuja tai hulluja "paheita"? Mikskä sitä nyt haluaakaan sanoa. Tässä tapauksessa tää taitaa olla enemmän jo keräilyä?

Oli miten oli, YSL Rouge Pur Couture, tervetuloa perheeseen!

2 kommenttia:

  1. Voi, täällä ilmoittautuu toinen paheellinen! Hemmetin huulipunat, en halua edes ajatella montako euroa olen niihin tuhlannut ja kröhöm, montako kappaletta niitä majailee kosmetiikkakätköissäni.. :D Toisaalta kyllä käytänkin punia päivittäin, joten saahan niitä ollakin useampia, eikö? ;) Ihana idea tuo YSL:n kaiverrus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa, mahtavaa etten ole yksin tän "ongelman" kanssa :--D Mutta mikään ei ole raskaampaa, kuin stressi huonosta huulipunasta! Ennemmin sitä satsaa sitten laatuun. Ja nimenomaan silloin, kun punat on lähes päivittäin käytössä. Eli voidaan huoletta jatkaa tätä hamstraamista :-)

      Poista