Ensinnäkin, kahvilan sijainti sekä visuaalinen ilme miellyttävät. Paljon ikkunoita, skandinaavisia vivahteita sisustuksessa ja materiaaleissa, designia, lämmin tunnelma. Toisekseen, ihmiset tämän kahvilan takana ovat ammattitaitoisia, helpostilähestyttäviä ja hymyileviä. Aidosti hyvänoloisia tyyppejä! Kun jutusteltiin Fazerin kondiittorimestari Eero Paulamäen kanssa, mieleeni jäi hänen tunteella tekeminen. Hän itse siitä mainitsi, että ei pysty olemaan asioille välinpitämätön, kun tekee hommat tunteella. Ja se on hienoa, just sellaista ajattelutapaa itsekin liputan!
Saimme maistella ihania suolaisia ja makeita herkkuja, jotka olivat kaukana keskinkertaisesta. Nämä suupalat aiheuttivat sen kaivatun VOU-fiiliksen. Oon kyllä melkoisen iloinen siitä. Karistakaa siis ennakkoluulot, istahtakaa kahvikupin äärelle, valitkaa houkuttelevan näköinen makea tai suolainen ellei jopa molemmat herkut nautiskeltavaksi ja keskittykää hetkeen. Parempihan on, jos kaiken tämän jakaa seuran kera. Oma seurani koostui uusista tuttavuuksista, iloisista ja upeista tamperelaisista naisista.
Tällä hetkellä olen korkannut tuon Fazerin kahvipaketin, todennut sen olevan aivan superhyvää ja löysin kivan draivin tämän kirjoittamiseen. Siinä missä Hayn saksien tullessa vanhat sakset lensivät mäkeen, niin tämän kahvin myötä aiemmin juotu kahvi löytää tiensä samalle mäelle.
Ja tuo kahvila, sinne menen takuuvarmasti uudestaan.
Ja tuo kahvila, sinne menen takuuvarmasti uudestaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti