10.3.2018

-70% SALE SKIRT

En ole kovinkaan innokas ale-haukka, mutta en missään nimessä pistä pahakseni, jos saan tarvitsemiani tuotteita huokeampaan hintaan. Juuri ennenkuin lähdimme reissuun, kävin yhtenä arki-iltana BikBokissa, jossa oli meneillään huimat -70% alennukset. Nämä alennukset merkitsevät usein itselleni sellaisia tuotteita, joita kukaan ei ole halunnut - miksi minäkään haluaisin? Huomasin kuitenkin ale-rekissä olevan paljon kesätuotteita, jotka olivat itselleni ajankohtaisia Lombokin matkaa ajatellen. Pläräsin rekit läpi ja löysin yhden mekon ja tämän kuvassa olevan hameen. Molemmissa roikkui -70% tarra. Tämä hame tuntui helposti yhdisteltävältä ja kevyeltä - sellaiselta, joka tekee vatsalle hieman tilaa tuhdin illallisen jälkeen. Alkuperäinen hinta oli 19,95€ ja siitä kun vähentää tuon 70%, ei hinnaksi jää juuri mitään. Niinpä ostin sen. 

Haluaisin nyt näyttää kaksi eri tapaa, kuinka tuollaisen hameen voisi yhdistää. Toinen tapa on eri printtien yhdistelyä ja toinen pelkistetympi tyyli. 


FLOWERS WITH FLOWERS

Printtien yhdistely on itselleni vielä arkaa, mutta houkuttelevaa. Mielestäni kesällä tämä toimii jotenkin erityisen hyvin. En tiedä, mitä sääntökirjat sanovat, mutta tässä asussa hauskaa oli röyhelöt ja keveys niin ylä- kuin alaosassakin, joka muutti tunnelman heti leikittelevämmäksi. Jätin kengät näköjään mielikuvituksen varaan, mutta yhdistäisin tähän ehdottomasti jotkut yksiväriset espadrillot.

Mitä mieltä olette? Tuplakukat ja tuplaröyhelöt - YES or NO?

Paita Zara / Hame BikBok

sale skirt-4
Näyttökuva 2018-03-10 kello 10.05.30
kukka sale skirt


KEEP IT SIMPLE

Kaikista selkein ja varmin keino onnistua, on yhdistämällä printtiin joku klassisen yksinkertainen t-paita. Mulla on muutama sääntö, kun ostan uusia t-paitoja. Ensinnäkin niiden on oltava 100% puuvillaa. Toki olen kiinnostunut kuulemaan, jos jollain on joku hyvä tekstiili-coctail, joka kannattaa myös ottaa huomioon. Toinen tärkeä juttu itselleni on, että hihat laskeutuvat kauniisti alaspäin, eikä ole liian lyhyet törröttääkseen sivuille. Printtihameen kanssa yhdistin tällä kertaa tuollaisen harmaan vihreän t-paidan. Kengiksi täydelliset olisivat aivan blancot nahkaiset tennarit. 

T-paita Cubus / Hame BikBok


sale skirt-7
Näyttökuva 2018-03-10 kello 10.06.40
sale skirt-9

2 kommenttia:

 1. Oikein sopiva kombo! Ja hienot löydöt teit, itsekin olen bongaillut s
  Bik bokista usein hyviä juttuja alesta 😊 olen ollut samoilla linjoilla materiaalivalinnan kanssa, mutta nyt hiljattqinn olen bongannut modaalin sopivaksi tpaita materiaaliksi. Laskeutuu nätisti, ei rypisty juuri lainkaan (!) Ja on todella raskas ja laskeutuva kangas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva fiilis, kun löytää alesta mieluisia juttuja! Etenkin BikBokin alet on usein aika hurjat. Hei kiitos vinkistä, täytyykin tutkailla tuota modaalia vielä lisää :)

   Poista