29.10.2017

TÄLLÄ VIIKOLLA OLEN

tammer-3

Takki Tiger of Sweden / Housut Gina Tricot / Neule BikBok / Kengät Vamos / Huivi LV

tammer-4
tammer
tammer-2

Kuvat Elina Kuisma, ediointi minäTällä viikolla olen..

..Tehnyt töitä (kuten joka viikko) ja ollut iltaisin ihan superpuhki! Netflix ja viltit ovat olleet iltojen teema.

..Ripustanut työpöydälleni muistutuksen, jossa lukee "You did not wake up today to be mediocre". 

..Jännittänyt ensilunta, sillä olen saanut ajella lähestulkoon aina kuivalla asfaltilla ja yhtäkkiä pitikin muistella, miten talvella pidetään auto hallinnassa. 

..Ostanut uuden puhelimen!!! iPhone 6 sai väistyä iPhone 8 Plussan tieltä ja olen ollut superinnoissani tästä. Tarvitsen puhelinta ja tiettyjä sovelluksia niin töissä kuin vapaa-ajalla ja tekeminen tuntuu taas sujuvan paremmin, kun puhelin ei jumita muistin vuoksi. 

..Pistin tuon iPhone 6 64GB luurin myyntiin Tori.fi ja pyyntihinnaksi 200€. Seuraavana päivänä sain sähköpostiini viestin "Hei 80 posteineen". Kauppoja ei syntynyt.

..Löytänyt uuden yhteisen tv-ohjelma, jota katsoa poikaystäväni kanssa. Billions koukutti samantien ja nyt yritetään maltilla katsoa sitä, ettei luukuteta kaikkia jaksoja heti loppuun.

..Käynyt kasvohoidossa Olo Urban Spassa ja ensi viikolla olisi tarkoitus mennä uudestaan. Itseäni kiehtoo ihon hoito ja hyvinvointi, joten mielenkiinnolla odotan taas ensi viikon tapaamista! 

..Treffannut ystäviä kahvin ja lounaan äärellä. 

..Siivonnut ja järjestellyt vaatekaapin. Tärkeintä tässä on ollut tunnistaa ne vaatekappaleet, jotka lojuvat kaapissa vuodesta toiseen ja kuitenkin tuottavat pettymyksen puettuani ne joskus päälleni. Täytyy harmissani todeta, että oma tyyli on toistaiseksi vielä hieman hukassa.

..Tehnyt uutta lempipastaamme: chorizo-pastaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti