8.8.2017

PIC OVERDOSE / RUISROCK

ruisssssi
ruisrock-11
ruisrock-5
ruisrock-3
ruisrock-9
ruisrock-12
ruisrock-8
ruisrock-6
ruisrock
ruisrock-14
ruisrock-10

Elokuu ja festarikausi lähenee loppuaan. Aika laihaksi jäi oma saldoni, mutta tälläkin kertaa laatu taitaa korvata määrän? Olin ensimmäistä kertaa Ruisrockissa ja siellä oli aivan ihana. AIVAN IHANA. Ja suuri kiitos sekä kunnia siitä menee Millalle ja Rovaniemen likoille!! Oltiin niin hyvällä porukalla liikkeellä, että parempaa en olisi uskaltanut edes toivoa. Likat ottivat mut niin hyvin mukaan porukkaan ja oli ihan hemmetin hauskaa. On siis selvää, että Ruisrock-viikonloppu meni aivan nappiin. 

Tammerfesteillä piipahdettiin alueella torstaina ja vaikka meillä olikin hauskaa, ei siitä jäänyt käteen festaritunnelmaa. Tampereen likkana Tammerfestit kiinnostavat, vaikka vähän kauempaa seurattuna.

Parin viikon kuluttua kesä huipentuu B L O C K F E S T E I L L E! On hassua, kuinka näitä pippaloita alkaa odottamaan jo kesän alussa, vaikka Blockfestit tietävätkin kesän loppua. Tämä on nyt neljäs kesä blockfesteillä ja odotukset ovat pelottavankin korkealla. En ole tainnut koskaan pettyä näiden festivaalien mihinkään osa-alueeseen ja meidän porukka jaksaa naureskella uudestaan vuosien aikana kertyneille muistoille. Tiedättekö ne muistot, jotka aina puidaan läpi, mutta ne ovat silti yhtä hauskoja ? Toivon, että tänä vuonna niitäkin kertyy muutama lisää.

Flow-festareita en ole vielä kokenut, mutta ehkä ensi vuonna on sitten niiden aika!

Mitkä on teidän lemppari festarit, joita ei yksinkertaisesti voi skipata?

Kuvat: Milla, Sita, Minä

2 kommenttia:

  1. Ihan ohi aiheen kyselen, satutko muistamaan, mikä sun Celinen Trion sävy on nimeltään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuule haittaa! Mulla se on sävyssä burgundy 😊

      Poista