5.6.2017

I'LL DO IT ON MONDAY

adidas topshop (1 of 1)-3

Mekko Topshop / Kengät Adidas NMD / Lasit Ray-Ban

adidas topshop (1 of 1)-2
adidas topshop (1 of 1)
adidas topshop (1 of 1)-9
adidas topshop (1 of 1)-5

Hello maanantaille - päivälle, joka tunnetaan asioiden aloittamisesta. Dieetti, urheilu, siivoaminen, asennoituminen jne. Vaikka nämä asiat eivät aina uhoamisesta huolimatta toteudu, on kuitenkin kiva, että on tuollainen päivä. Tiedättehän, sellainen jolle asioita voi lykätä tarpeen tullen. Minä lykkäsin TAAS matkalaukun purkua haha! Urheilu on aloitettu jo viime viikolla BodyPumpin parissa ja voi jösses mulla oli jalat pari päivää niin kipeänä, ettei mitään järkeä. Tuota urheiluakin tuli  lykättyä jo aiemmin muutamalla maanantailla eteenpäin...

Näiden kuvienkin julkaisua oon lykännyt niin pitkälle kuin mahdollista - ihan tarkoituksella. Pidän näistä ihan superpaljon ja se hetki kun julkaisen postauksen, jäävät nämä tulevien postausten jalkoihin. Joskus tässä  hommassa harmittaa se, kuinka ajan kanssa harkitut ja otetut kuvat ovat vain ihan hetken huumaa - jotka nopeasti unohtuvat uusien tieltä. Entä se syy, miksi pidän näistä erityisen paljon? Niin, ehkä näiden kuvien fiilis on kaiken summa - tuttu piha, ihminen kameran takana, Singapore, värit ja muistot. 

Vaikka some-maailmassa kuvat saattavat välillä olla hetken huumaa, sitä ne eivät koskaan ole itselleni. Ja toisaalta se on tässä hommassa ihan parasta! 

2 kommenttia:

  1. Sun kuvat on niin täydellisiä. En tajua, miten voi saada niin paljon tunnetta ja fiilistä kuvaan. Tykkään! :)
    Itsekin pohdiskelin menneenä viikkona samaista asiaa. Miten itselle niin merkitykselliset hetket/kuvat voivat olla vain häilyvän hetken ilo.

    VastaaPoista
  2. Voi että, kiitos! <3 Olipa ihana kommentti!

    Kiva kuulla, etten oo ainoa, joka on tätä miettinyt! Onhan se hieman sääli, kuinka nopeasti kuvat hukkuvat uusien alle!

    VastaaPoista