18.3.2017

HAAVEILIJA

cafe-2

S A T U R D A Y    C O F F E E .


Oon aikamoinen haaveilija. Sellaiset hetket on parhaita, kun saan sysättyä kaiken stressin tai muuten vaan "huonot" fiilikset syrjään ja otan kupin kahvia käteen sekä avaan Pinterestin. Jotkut varmaan sanovat tätä omaksi ajaksi - mä satunnaiseksi haaveiluksi. Mulle haaveet tarkoittavat myös tietynlaisia tavoitteita elämässä, jotain jolla pysyä motivoituneena arkeen. Haaveiden ei todellakaan tarvitse olla materiaa, vaan esimerkiksi hetkiä ja tunteita. Mulle haaveet liittyy usein yhdessäoloon, matkustamiseen ja hyvän olon tunteeseen. Ja koska valokuvaus on niin lähellä sydäntä, haaveilen usein myös erilaisista kuvausmiljöistä ja tilanteista.

Ainiin, en muuten lukenut tänä aamuna tuota kuvan lehteä, mutta tykkään ihan todella paljon tuosta aukeamasta. Siinä on just sitä haaveilun taikaa ja leikkimielisyyttä. Siksi se oli oiva elementti ottaa mukaan kuvaan. 

Mistä te haaveilette? Onko sellaiseen ylipäätään aikaa? 

2 kommenttia:

  1. Mä haaveilen tällä hetkellä rivitaloasunnosta! Kuulostaa kovin "hurjalta", mut ois ihanaa vaihtaa vuokra-asuminen ihan ihkaomaan asuntoon, ja sisustaa se kokonaan itse. :) Lisäks haaveilen mm. koirasta ja ulkomaan matkasta. Tänään ehti onneks taas pitkästä aikaa Pinterestiin haaveilemaan, kun ei kunnolla oo moneen viikkoon ehtinyt sitäkään selaamaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtava haave! Tosi konkreettinen, joka varmasti motivoi tekemään töitä :-) Voi Pinterest ja sisustusfiilistelyt on ihan parasta!!

      Poista