25.2.2017

SATURDAY SMILE

Oikein ihanaa lauantaita ja näin ollen myös viikonloppua kaikille! Itselläni ei ole oikein kummempia suunnitelmia, mutta haaveissa olisi hieman levätä - olla vaan. Kuulostaa karulta, mutta hektisen syksyn ja talvenkin jälkeen tyhjä viikonloppu tuntuu oudolta. Ei tylsältä, mutta vähän sinne päin. Kun ennen automaattisesti tein suurimman osan viikonlopuista töitä vaateliikkeessä ja sitten ne vapaatkin oli melkein aina "buukattu" täyteen. Ehkä tämä on vain sellainen asia, mihin täytyy tottua? En aio nytkään jäädä makaamaan laakereilleni, vaan teen tänäänkin töitä, valokuvaan ja valmistaudun ensi viikkoon, sillä siinä missä muilla on hiihtoloma, mä lähden koulujuttujen ja opintopisteiden perässä leirille. Hahaaa, oon tosiaan kohta 25-vuotias ja aloitin autokoulun sekä leireilen. OKKEI! 

le specs-2
le specs-3

Paita Cubus / Laukku Céline / Lasit Le Specs (*gifted)

Kuvat Mari / Editointi Minä

Tänään valokuvaaminen tuntuu eritttttäin kivalta, sillä mulla on uusi runko! Pientä upgradea kamerakalustoon, mutta nyt oli jo aikakin. Olympuksessa pysytään, mutta palaan pian tänne tarkempien tietojen kanssa. Voisin käydä läpi kokonaisuudessaan mun ajatuksia valokuvaamisen  ja siihen tarvittavien välineiden suhteen :-) Onko siellä ruudun toisella puolella valokuvauksesta kiinnostuneita? 

4 kommenttia:

 1. Joo, sellasta postausta ehdottomasti! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, pistetään heti ensi viikolla tulemaan! 😎

   Poista
 2. Mitäh!?!? Oletko vasta alle 25!?? Vaikutat niin kypsältä ja fiksulta, että pidin sua noin kolmikymppisenä. :D Ja millaa myös. Muttamutta... olet mua nuorempi.. hahahaha
  Oot tosi söpö ja sulla on rennon letkeä hauska tyyli. Tykkään! Olis kiva tietää, että mitä opiskelet?

  Terv. Eräs 26v, piakkoin suomen kielen maisteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KÄÄK!!!! Noin kolmekymppinen 🙊😁 Veikkaisin, että suurin osa niistä, ketkä tuntee mut arjessa, ei uskoisi mun olevan niinkään vanha kuin 25-vuotias! Toisaalta oon kyllä otettu myös tästä vanhemmasta iästä, sillä kukapa ei haluais vaikuttaa kypsältä ja fiksulta?

   Opiskelen viimeistä vuotta Palveluliiketoimintaa, eli musta tulee restonomi. Olin viime viikon Business Campilla, joka on enemmän liiketoimintaa harjoittava kurssi 😊

   Kiitos tästä kommentista, tuli hyvä mieli! Ja mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista