26.10.2016

HEMMETTI KUINKA KYLMÄ


PA176250
PA176273-2

Takki Massimo Dutti / Paita COS / Huivi LV / Laukku Céline / Kengät Vamos

Siis melko luihin ja ytimiin iskee tuo kylmyys ulkona? Jos pitäis valita yks äärimmäinen heikkous, niin kylmyys olis heittämällä mun. Musta tulee pieni ja kiukkuinen äkäpussi, jos on kylmä. Tän takia vois luulla, että osaisin pukeutua lämpimästi ja kerroksittain. En todellakaan osaa. Takki auki ja ilman käsineitä on mun joka aamuinen virhe, jonka toistan uudestaan ja uudestaan vuodesta toiseen. Sitten sellainen surullisen turhautunut ilme kasvoille ja matkaan - nilkat vilkkuen tietty. Kai tässä vois luonnehtia mua myös tyhmäksi. 

Ja aivan älyttömän sekä mahdottoman aasinsillan kautta eri aiheeseen! Eli kerrospukeutumisen mahdollisuudet vähentyy entisestään, sillä kirppiskamppeet on nyt laputtamista vailla valmiina!  YES YES YES! Infoon täälläkin sitten kun pöytä on varattu ja mille ajalle. Snäppiin (@riikkakuu) ja insta-storyyn aion myöhemmin päivitellä kuvien tai videoiden muodossa, mitä löytöjä mun pöydästä voi tehdä! 

Kuvat - Elina

4 kommenttia:

 1. Oon ite jo monta vuotta käyttänyt AINA nilkkasukkia, ja pikkuhiljaa alkaa oikeastaan jopa nolottamaan ku viiletän tuolla talvipakkasilla nilkat paljaana :-D nyt oon vähän ryhdistäytynyt ja alkanut käyttämään villasukkia enemmän, mut toisaalta ei ne sen paremmalta näytä. Sama käsineiden kanssa! nekin on aina messissä, mutta kun niiden kanssa ei voi räplätä puhelinta niin laukussahan ne pysyy... Sun asu on kyllä ihana, mut meikä varmaan jäätyis kuoliaaksi samoissa kuteissa.

  VastaaPoista
 2. Joo, nilkkasukat on ainoa oikea vaihtoehto! Sisällä sit taas villasukat on ykköset 😄 Ehkä tää kylmyyden koettelu on meidän Riikkojen yhteinen heikkous?

  Nää kuvat on otettu pari viikkoa sitten, silloin ei ollut ihan näin kylmä vielä haha! Nyt tuon takin saa siirtää talvivarastoon odottelemaan kevättä NYYYYH 😪

  VastaaPoista
 3. Hitto sun tukka on kasvanu nainen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! Rakastan näitä pidempinä, mutta kyllä nää joutuu vielä kerran lyhyemmäks nappaseen 🙄 But that's fine 💪🏻 Tuun lyhyemmillä hiuksilla juoksentelemaan pitkin Pariisin katuja!

   Poista