5.8.2016

CALI VIBES ONLY


ootd-2
last ootd-3
ootd-4
ootd-6
last ootd-2
last ootd

Paita Cubus / Shortsit Australiasta / Kengät Vamos / Laukku Céline

Kuvista voidaan antaa isot aplodit Veeralle - Vitsit se likka osaa kyllä ottaa valokuvia! Voisin jaaritella vaikka kuinka pitkään siitä, kuinka tyytyväinen oon Veeran ottamiin kuviin meidän reissun aikana. Mutta kyllähän te tiedätte ja Veera tietää!

Luulin, että sain selätettyä pahimman Jetlagin jo ti-ke ja ke-to välisenä yönä. Koin jopa pientä ylpeyttä, että helppoa kuin heinän teko! Sitten tuli viime yö. Kello oli kolme yöllä, eikä uni tullut millään. Epätoivon kynnyksellä otin melarestin (melatoniinia sisältävä lääke?) ja se toimi kuin unelma. Tää tyttö nukahti nopeasti ja syvään uneen! Sitten heräsin ja katsoin kelloa - 15:22. EI OO TOTTA! Oon niin turhautunut tällä hetkellä, että ei mitään järkeä. Huomenna herään ysiltä vaikka väkisin. Mun on saatava normaalista rytmistä kiinni!

Asusta sen verran, että tykkään rennosta, mutta simppelistä meiningistä. Hoksasin tän asuyhdistelmän vasta reissun loppupuolella, joten rusketus teki kokonaisuudesta vielä paremman. En tiedä, onko olemassa joku yleispätevä sääntö, että kahta pussittavaa vaatekappaletta ei kannattaisi yhdistää samaan asuun, mutta meikä likka vähät piittaa :-D 

Ulkona on ihanan raitis ilma ja taidan jopa lähteä lenkille. Mun koko päivä on ihan tuhlattu nukkumiseen, joten napit korville, lenkkarit jalkaan ja lenkille voi piristää mieltä :-)

12 kommenttia:

 1. Ihana asu kertakaikkiaan ja miten kauniilta näytätkään! :) Tuo laukku on ihanan värinen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! <3 Laukku on yllättänyt mut ihan täysin, kuinka hyvin se menee väriltään kesäänkin, vaikka syksyn väri onkin :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :--) Rusketus tekee ihmeitä!

   Poista
 3. Onko tuo laukku jo vanha vai äskettäin ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain laukun syntymäpäivälahjaksi huhtikuussa, joten ei se kovin vanha ole :-)

   Poista
 4. Kiva asu. Ja kaunis malli.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tuntuu, että kesäinen fiilis toimii aina :-)

   Poista