11.5.2016

HONESTLY

hollywood-9
hollywood-6
hollywood-10
hollywood-7


Ensi askeleiden aikana Hollywood tuntui kivalta ja jännittävältä. Herättiin ihan pirun aikaisin, koska jetlag jylläsi. Oltiin siis aikaisin menossa myös aamupalalle. Käveltiin sellaiseen kahvilaan kun TIAGOS, joka osoittautui aivan mainioksi paikaksi! Sitä uskallan siis suositella :-) Muutaman tunnin kuluttua koko Hollywood Boulevard täyttyi turisteista, kaupustelijoista, "katutaiteilijoista" sekä hulluista hörhöistä. Se oli aikamoinen shokki, sillä ensivaikutelmaan ei ollutkaan uskomista. Meidän hotellilta näkyi Hollywood-kyltti ja melko pieni kekkuli se olikin - ei yhtään niinkuin elokuvissa. Me oltais haluttu päästä sitä lähemmäksi, mutta se osoittautuikin hieman vaikeammaksi hommaksi. Nimittäin kukaan ei kävele Kaliforniassa olisin yleistänyt tämän pelkkään Hollywoodiin, mutta siis ilmeisesti tämä koskee ainakin koko Kaliforniaa. Mahdollisesti myös koko Amerikkaa. Jonkin aikaa reippailtiin ja harhailtiin pitkin poikin, mutta törmättiin avaruusolioita odottavaan kodittomaan, jonka takia teimme tiukan U-käännöksen takaisin hotellille.

Oltiin Hollywoodissa siis kaksi päivää ja nekin aikamoisessa aikaero-tokkurassa. Nukuttiin ihan hiton paljon. Siis aivan hulluna :-D Los Angeles on paljon muutakin kuin Hollywood, mutta se oli ainoa paikka, missä me käytiin. Ja sanotaanko näin, että yksi kerta siellä riittää.

OC:sta on taas tällä hetkellä ihan helkkarin hyviä fiiliksiä! 


6 kommenttia:

 1. Siis jep, Hollywood on ihan piece of shit näin niinkun suoraan sanottuna ja ihan oikeessa oot ton kävelemisen suhteen. Kukaan ei kävele eikä edes käytä julkisia lähestulkoon koko osavaltiossa. Canyon Lake Dr. on aika hyvä paikka spotata se kyltti aika paljon isompana jos teillä vaan on auto jossain vaiheessa käytössä! Olin OC:ssä vaihdossa, ihan Anaheimin hoodeilla Fullertonissa ja noi paikat on kyllä koluttu tosi kunnolla läpi! Anaheim Packing House on tosi ihana paikka ja muutenkin OC:n pikkukaupungit on mun mielestä kauheen kivoja. Jos ja kun jatkossa meette vielä LA:ssa, niin Santa Monica ja Venice on kyl place to be. Varsinkin sellanen katu kun Abbot Kinney on täynnä kaikkia ihania pikkukauppoja ja kahviloita ja noilla alueilla on muutenkin ihanat vibat! Jos haluut lukee lisää, niin mun vaihtoblogista pitäis löytyä ihan kivoja juttuja liittyen noihin alueisiin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä tuosta Hollywoodista!

   Aika hauska juttu, että oot ollut kans täällä vaihdossa. Onko jotain vinkkejä tai lempipaikkoja mitä haluaisit jakaa? Ollaan etsitty jotain kivaa istuskelupaikkaa iltaisin, joten jos osaat vinkata jotain niin ilomielin otan vastaan! Me ollaan siis aivan Anaheimin naapurissa ja asutaan siis Orangen kaupungissa. Täytyy tsekata toi Anaheim Packing House! Oliko sulla auto käytössä vai miten liikuit paikasta toiseen? Täytyykin käydä tsekkaamassa sun vaihtoblogi, niin paljon kysymyksiä haha :--D

   Venice Beachilla haluan vielä ehdottomasti käydä, ennenkuin suuntaan kohti Suomea :-)

   Poista
 2. Joo me ostettiin kaverin kaa auto craigslististä ekan parin viikon jälkeen ku tuntu et ei saada kaikkee irti tosta ajasta jos ollaan koko ajan julkisten/muiden autojen varassa... Downtown Fullertonissa on ainaki aika paljon elämää koska siinä on lähellä toi yliopisto! Tiistaisin oli aina livemusaa open micin muodossa sellasessa kahvilassa ku the Night Owl ja siel oltiin aika paljon. Torstaisin sit kaikki opiskelijat lähtee bilettään sinne niihin baareihin ja pubeihin ja siel oli kyl aina tosi hauskaa! Sit jos lähettiin ulos tai istumaan iltaa jossain muualla ku Fullertonissa ni sit lähettiin tyyliin Newportiin! Ja muuten muistakaa hyödyntää Yelp! -appiä, sieltä löytyy ihan kaikki tarvittava :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha hauska fakta musta - mulla ei oo ajokorttia (vielä) :----D Eli sen takia ollaan muiden ihmisten ja julkisten kulkuneuvojen armoilla! Kiitos paljon vinkeistä, Fullerton täytyy ehdottomasti käydä katsomassa. Eilen oltiin Orangen keskustassa ja se oli ihan superkiva ja symppis. Yöaikaan Newport Beachiin vielä totuttelen, mutta eiköhän sekin kohta ala tuntumaan turvalliselta. Yelp! on ladattu ja käytössä (kiitos siitäkin vinkistä haha!)

   Ihan superkiva vaihtoblogi sulla, pläräsin sitä yksi ilta läpi ihan innoissaan :--D

   Poista
 3. Anteeks mun on pakko kysästä että mistä toi sun paita on kotosin? Näyttää ihan Super mukavalta! :) Löysin sun blogin ihan äsken ja oon nyt kahlannu monta postausta läpi. Meni kertaheitolla yheks mun lemppariks! :)

  VastaaPoista
 4. Ostin ton neuleen kolmella dollarilla GAPista :--D Se oli paniikkiostos, koska olikin kylmä sää!
  Kiitos ihanasta kommentista ja kiva kuulla että tykkäät <3

  VastaaPoista