6.5.2016

HOLLYWOOD IT IS


Hollywood-3
Hollywood
Hollywood-4
Hollywood-2
Hollywood-5

Siinä on muutamia snapshotteja tältä aamulta! Kaliforniaan on tosiaan 10 aikaero taaksepäin, joten kun Suomessa on ilta, täällä on aamu. Matka tänne sujui hyvin, mutta olihan se raskasta matkustaa yhteensä melkein 24h kun mukaan lasketaan ajomatkat yms. Kun päästiin hotellille, joka on aivan Hollywoodin sydämessä, mentiin suoraan nukkumaan. Siis meidän piti nukkua pelkät päikkärit, mutta kyllähän me nukuttiin aamuun asti. Huhhuh! Herättiin jetlag-päissämme jo vähän ennen kuutta ja siitä muutaman tunnin päästä lähdettiin aamupalalle Tiago's nimiseen paikkaan. Oli muuten hyvä! 

Tänään lähdetään tutkimaan kaupunkia ja vitsit on magee fiilis!! Jos haluatte seurata reaaliajassa mun juttuja täällä maailman toisella puolen niin seuratkaa snapchatissa, josta mut löytää nimimerkillä @Riikkakuu ja instassa @Rriikkka. Niitä tulee päivitettyä useimmin :-)

6 kommenttia:

 1. Nää on niiiiin upeita!! Nautihan siellä olostas <3__<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wäää!!! Kiitos!! No kyllä tässä seuraavan kolmen kuukauden aikana tulee varmasti nautittua kaikesta uudesta - yritän ottaa ilon irti :-)

   Poista
 2. Apuaaaaaaaa mitkä maisemat! :D Mun on pakko mennä heti saalistamaan sut snäpistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat on ihan kivat kyllä, mutta teen varmaan myöhemmin tarkempia fiiliksiä Hollywoodista ja miltä kaupunki näyttää paikan päältä :-) Pian siirrytään Orange Countyyn, joka on varmasti upea! Snäppi päivittyy monta kertaa päivässä, joten jos haluaa reaaliajassa seurata meidän juttuja, niin se on oikea "kanava"! :-)

   Poista
 3. Iiih, ihanaa oloa ja eloa siellä!!<3 Nauti joka hetkestä, kivaa seurata juttuja mukana blogin ja snäpin puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos ihana Lilli! <3 Minä yritän nauttia kaikesta parhaani mukaan!

   Poista