15.3.2016

YLLÄTTÄVÄ VAPAAPÄIVÄ


Dayoff (1 of 6)
Dayoff (6 of 6)
Dayoff (5 of 6)
Dayoff (2 of 6)
Dayoff (3 of 6)

Luulin koko ajan, että mulla olis tänään pitkä koulupäivä ja olin asennoitunut siihen jo viime viikolla. NOH! Sain eilen tietää, että ei meillä mitään koulua ole! Mun silmät muutti kokoaan lautasen kokoisiksi ja mun sydämen täytti lämpö. Mulla on vapaapäivä. Suunnittelematon vapaapäivä! Oon vähän sellainen, että kun tiedän vapaista etukäteen - suunnittelen niille kaikkea menoa. Tänään kuitenkin heräsin aurigonpaisteeseen ihan rauhassa. Ei vitsit mikä ilma! Snapchat (@Riikkakuu) sai pienen yliannostuksen mun lenkkifiilistelystä, mutta oli ja on niin hyvä mieli!!

Tässä mun vapaapäivä tähän mennessä:
 • LENKKI ja sata sydäntä ja aurinkoemojia
 • Musiikki - Tän hetken lemppari on Bolierin Riverbank!
 • Meikittömyys - aion jatkaa tätä koko illan :-D
 • Kahvitreffit kaverin kanssa meillä Emmalle pusuja! Oon syönyt kaikki suklaat jo #noselfcontrol 
 • Siivousprojekti - Miksei aina voi olla siistiä ja tavarat järjestyksessä? Tino kuka aina sotkee?
 • Tein itselleni salaatin. VIRHE. Söin viime lauantaina August von Trapessa ihan superhyvän ja simppelin salaatin ja luulin, että mun makuaisti on kehittynyt aikuisen ihmisen tasolle, mutta ei. Tän päivän salaatista söin kurkut, tomaatit, pähkinät ja patongit hahah!
 • Huomisen postaus - paljastan siinä, missä mun kesä menee. Jännittää.

Ja asiasta kukkaruukkuun - haluaisin pestä noi mun Niken kengät, mutta en halua että ne menee pilalle. Onko joku pessyt pyykinpesukoneessa? Vai onko se ihan suicide mission? 


6 kommenttia:

 1. Mukava postaus ja yllättävät vapaat on kyllä luksusta, juuri ne mille ei ole ehtinyt tekemään yhtään mitään suunnitelmia! Pese vaan, kannattaa laittaa kaikista hellävaraisin pesu ja _ota_nauhat_pois_, ite oon letittänyt omat niken nauhat takaisin kasaan pesukoneen jäljiltä.. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tällainen extempore-postaus toimii :-) Joo tänään on ollut kyllä ihana ja energisoiva päivä, ihan parasta!

   Okei loistavaa, ehkä uskallan heittää ne koneeseen. Jostain luin, että kun heittää mukaan jonkun pyyhkeen, se estää kolinaa yms. Ja nauhat tosiaan otan pois ensin! :-D Opin sinun kantapään kautta haha!

   Poista
 2. Kodinhengetär poikkikseni on pessyt Nikensä vissiin parikin kertaa koneessa, eikä oo käyny kuinkaan! :-) ...mutta jos päätät koklata, ja sun kengät menee rikki, niin älä syytä mua! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! Mun poikaystävä vois kans koittaa joskus olla kodinhengetär hahaha :--D Joo koitan omalla vastuullani, lupaan!

   Poista
 3. Mä oon pessyt mun Niket (ja Adidaksetkin:D) pesukoneessa ja puhtaaksi tullut ;) Kannattaa irrottaa nauhat ja laittaa sinne "pehmusteeksi" vaiks samanvärinen pyyhe tms.. Ei hakkaa niin paljon sinne koneeseen.

  T: Oikeasti pyykinpesua inhoava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, eli pyyhekikka toimii! Luin siitä jostain ja pistin kans korvan taakse. Jännittää, mutta enköhän uskalla omatkin kengät koneeseen heittää :-D

   Poista