11.3.2016

VAATEKAAPIN REMPPA


Kirppis (1 of 7)
Kirppis (2 of 7)
Kirppis (3 of 7)

Tässä on nyt jotain, mitä välttelin pitkään. Aivan liian pitkään. Ihan raa'asti kaikkien vaatteiden läpikäynti ja pois karsiminen. Luin, että kaikki ylimääräinen tavara rasittaa mieltä ja vaatekriisit aiheutuvat just siitä, että on liikaa ja liian kirjava vaatekaappi. Tästä inspiroituneena karsin kunnolla sellaisia vaatteita pois, jotka eivät materiaaleiltaan, malliltaan tai jostain muusta syystä sopineet mulle enää. Sellaiset vaatteet, joita en ollut käyttänyt reiluun vuoteen, ei kuulu mun vaatekaappiin enää. Miksi jemmaisin jotain sellaista, jota en käytä? 

Tiedättekö kun sanotaan, se mikä ei tapa, vituttaa. Kiroilu ei todellakaan kuulu mun tyyliin, mutta tähän tilanteeseen se sopii. Vaatekaapin järjestely ei missään nimessä ole mulle mitään lempparihommaa, mutta nyt se on tehty. Vinkkinä kaikille, joilla on sama homma edessä: Avatkaa Netflix ja Frendit pyörimään taustalle. Homma hidastuu puolella, mutta mieli pysyy iloisena! 

Kirppis (4 of 7)
Kirppis (5 of 7)
Kirppis (7 of 7)

Oon nyt elänyt noin kuukauden tuolla järjestetyllä vaatekaapilla ja vaate-stressi on poissa. Jatkossa mietin kulutuskäyttäytymistä enemmän - miksi ostaa jotain impulsiivisesti ja miettimättä? Tuli enemmän sellainen fiilis, että haluan JÄLLEEN panostaa enemmän laatuun ja materiaaleihin kuin määrään. Huomasin, että kalliimmat paidat, joiden ostamista mietin enemmän, saivat jäädä kaappiini. Pidän niistä edelleen ja ne ovat luottovaatteitani. Ne istuvat hyvin, materiaalit tuntuvat hyvältä iholla ja ne ovat huolettomia. 

Tänään vein Radiokirppikselle paljon vaatteita ja mulla on siellä pöytä tämän viikon perjantaista ensi viikon keskiviikkoon saakka. Siellä on oikeesti hyviä vaatteita ja kenkiä myynnissä - ne ei vaan enää toimi mulla :-) Eli tamperelaiset, ottakaa suunta Radiokirppikselle laukontorin kulmalle ja etsikää pöytä numero 13! Ja jos siellä on käynyt pommi, sitä saa myös siistiä hahahah :---D Viiitsi vitsi. Ja tiedättekö mitä! Mua pidetään hulluna tän takia, mutta kerron silti! Koska you need to spend money to make money, suurin osa mun vaatteista ja kengistä on laputettu noin, miten alimmassa kuvassa. YEP. That's me. Hullu näprääjä-nainen.  


4 kommenttia:

 1. Siis. Tämä teksti oli kuin omasta suustani! Tuo tokan kuvan ilme oli mulla aikalailla sama, kun kävin itse tämän karsimisprosessin läpi. Impulsiivisua ostoksia oli tullut tehtyä vuosi ja siinähän sen huomasi, kuinka täynnä, mutta samalla ihan tyhjä kaappi olikaan! Itsekin panostan nykyisin laatuun paljon enemmän ja ostohetkellä pyrin miettimään vähintään kolme asukokonaisuutta, missä näkisin vaatteen olevan mukana. Uutta vaatetta ostaessa kierrätän aina yhden kappaleen myös pois, jolloin vaatemäärä pysyy kohtuullisena :) Eihän sitä voi sanoilla kuvatakkaan kuinka ihanalta tuntuu tietää mitä vaatekaapissa tosiaan on ja saada päälle aina mukava ja toimiva kokonaisuus :) Tsemppiä myös tällä tiellä pysymiseen, sillä houkutukset voivat välillä olla melko suuret ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Hahaha mahtavaa! Kiva kun pystyt samaistumaan :-D

   Joo kyllähän tää ostelumeininki on välillä älytöntä. Mutta mä pyrin samaan kun sinä - kokoamaan ne muutamat kokonaisuudet ennen ostamista. Mutta aion ostaa sellaisia "paloja" vaatekaappiin, että en sitten halua niitä myydä vuosiin :-)

   Kiitos tsempeistä! Samoin sinne :-)

   Poista
 2. Jumpe, pitäsköhä lähtä kirppistelemään.! :-) ja aaawww iiihanat nuo lappuset :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin eilen siivoilemassa pöytää ja olihan sieltä jo melkein puolet kadonnut! Radio on niin hyvä :-D Haha hitsin lappuset söi kyllä monta tuntia mun elämästä, mutta mun mielestä oli sen arvoista! :-)

   Poista