8.3.2016

MARIMEKKO'S F/W 2016 PRESENTATION


presentaatio (1 of 2)
presentaatio (1 of 1)
presentaatio (2 of 2)-2
presentaatio (1 of 2)-2
IMG_2846 (1)

presentaatiom (1 of 1)
MARIMEKKO-16


Oon tuijottanut tätä tekstiruutua nyt monta tuntia - kirjoittanut ja pyyhkinyt pois. Tuntuu mahdottomalta kuvailla viime viikon sunnuntaita. Sunnuntaina suuntasimme kohti Marimekon Autumn Winter 2016-17 näytöstä. En edes täysin tiennyt mitä odottaa, olin vain todella innoissani ja avoimin mielin. 

Näytös itsessään oli upea, mutta se olikin melkein itsestäänselvyys, onhan kyseessä Marimekko. En tiedä, millaisia ajatuksia muilla on Marimekosta, mutta itse olen aina arvostanut sitä ja ymmärtänyt sen arvon. Arvon suomalaiselle designille ja kulttuurille. Mulla on Marimekolta astioita, vaatteita ja pussukoita. Tärkein pala löytyy kuitenkin vaatekaapista. Mekko, joka on ostettu mulle yläasteen päättymisen kunniaksi. Mekko, jota käytän vieläkin. Uskallan väittää, että mielenkiintoisuus, ajattomuus ja laatu kohtaa Marimekon brändissä.

Marimekon Fall Winter 2016-17 presentaatio muistutti minua tästä. Mallisto on omistettu omaperäisille ja vahvoille naisille. Anna Teurnell, Marimekon Creative Director, kuvailee Marimekkoa hienosti ja varsin osuvasti: "Marimekko is about appreciating imperfection and personality - being true to oneself".  Mallisto huokui Marimekolle luonteenomaisia piirteitä - värejä, printtejä ja selkeitä linjoja. Omiksi suosikeiksi nousivat Yvette takki,  Friida laukku ja Victoria neule. Neule ja takki näkyvätkin kuvissa.

Hurjan onnellinen sekä hyvällä tapaa kummallinen olo tällä hetkellä.

Kiitos Marimekko!   


Neljä ylintä kuvaa -Minä
Kolme alinta kuvaa - Marimekko

2 kommenttia:

 1. Ite oon kans aina arvostanu marimekon tuotteita. Niiden laatuun voi luottaa ja onhan niissä aivan upeita kuoseja ja malleja. Ylpeydellä niitä aina kannan :)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli samoilla linjoilla mennään :--) Ihana Marimekko!

   Poista