25.2.2016

PARIS ON MY MIND


paris (1 of 3)
paris (2 of 3)

Huomenna onkin perskuleen aikainen aamu herätys viiden aikaan. Sellainen, että en tiedä selviänkö hengissä. Lähdetään Millan kanssa aikaisin aamusta kohti Helsinkiä! Alkuperäinen syy lähtöön oli käynti Marimekon showroomilla, mutta nyt meillä onkin tulossa aikamoinen seikkailupäivä, sillä ohjelmaan on mahtunut mukaan kaikkea muutakin kivaa! 

Miksi me mennään Marimekon Showroomille? Noin kuukausi takaperin sain yllättävää sähköpostia - kutsu Marimekon näytökseen Pariisin muotiviikoille. Leuka lompsahti lattiaan ja kananlihat taivaisiin. OI KYLLÄ KIITOS! Sain tartutettua Millaan mun spontaaniuden ja varattiinkin lentoliput seuraavana päivänä. Meitä on kiva porukka Pariisissa ja ihana Maria pitää meistä huolen! Voin sanoa, että olen aika innoissani. Elämä osaa olla kyllä niin siistiä. 

Huomenna meneekin sitten koko päivä Helsingissä! Näin on hyvä aloittaa koulusta itsenäisenopiskelunviikko talviloma :-) 

I'M SO HAPPY!

2 kommenttia:

 1. Ääääää! EIKÄ! Mikä tilaisuus! Onneaonneaonnea! :) Muotiviikoilla(ihan missä tahansa kaupungissa) olisi siistiä käydä kerran elämässään, puhumattakaan Pariisista. Onneksi toinen niistä on jo edessä, meitsikin lähtee Pariisiin pääsiäisen tienoilla ;) Pitäkää ihan sairaan hauskaa ja muista räpsiä kuvia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta viserrä! Ihan mieletöntä! <3 Kiitos!

   Ihanaa reissua Pariisiin - se on ihana kaupunki! Itse oon siellä kaksi kertaa käynyt ja aina se on säväyttänyt! Me pidetään hauskaa ja tallennetaan naurettava määrä kuvia ;-) Samat sanat sinulle!

   Poista