13.1.2016

LAME PHRASES AND STUFF

Sain idean tähän, kun yritin hakea inspiraatiota kaikkeen. Yritin muistella myös, mistä oon aiemmin inspiroitunut ja mitkä asiat on saanut mut motivoitumaan. Näin ollen pläräsin mun tykkäämiä weit - kuvia ja siellä tuli vastaan suurin osa näistä kuvista ja teksteistä. Naureskelin ääneen, että kuinka kliseinen ja "lame" oon :--D MUTTA, sit mä äkkäsin, että vaikka nää olis kuinka nähty yms, silti mulla tulee sellainen HELL YEAH - fiilis. Kokosin nyt mun lempparit ja avaan niitä vähän teille.

IMG_8042

1."If you ever find yourself in the wrong story, leave" Niinpä. Niin mä oon tehnyt. Valittaminen oikeesti harvemmin auttaa ketään. Jos jotain haluaa muuttuvan, kannattaa ensisijaisesti katsoa peiliin ja miettiä, että mitä vois tehdä toisin?

2. Ja sitten kun sen on äkännyt, ei kannata enää haaveilla, vaan toimia.

3. Inspiroi, inspiroidu. Ihan parasta.

4."Classy is the original black." Mun ajatusmaailmassa tää on lause käyttäytymisestä. Toissa kesänä tajusin kiroilun rumuuden. Niin, että päätin vältellä kiroilua kaiken parhaani mukaan. Kiroileva nainen ja mieskin on jotain ihan jäätävän kamalaa. Siks mä yritän lopettaa. Kyllähän niitä välillä lipsahtaa, mutta mäkin oon vaan ihminen :-D 

IMG_8049
5. "Your mood should not dictate your manners" Varsinkin asiakaspalvelussa tätä näkee usein. Siis asiakkaissa. Ei moikkaa, ei kiitä. Okei, sulla on huono päivä, mutta auttaako se, että sen purkaa tuntemattomaan? Pirjo Heikkilä sanoi joskus, että sitä ärsyttää sellaiset ihmiset, jotka tulevat naama mutrulla töihin ja avautuu siitä siellä. Että parempi olis heidän jäädä sitten kotiin, kun tulla töihin tartuttamaan huonoa fiilistä. AMEN!

6. Opettele sanomaan ei. Varsinkin sellaisille asioille, jotka ei kiinnosta, joista ei saa energiaa. Mutta joskus täytyy sanoa ei myös kivoille jutuille. Tärkeintä on, että ottaa myös omaa aikaa ja lepää.

7. :------)

8.Varoitan, että aion nyt siteerata Cheekiä. Mutta se jäbä sanoo tän just eikä melkein niinkuin se on! :-D "Rohkeus ei oo sitä ettei pelota, vaan et uskaltaa hyppää vaik ei tiiä selviikö elossa". Omien tavoitteiden ja haaveiden eteen täytyy tehdä töitä ja aina ei voi olla kivaa niitä saavuttaessa.

IMG_8055

SIT VÄHÄN KEVYEMPÄÄ!

9. Hitto nää pimeät aamut on ollut vaikeita. Mulla on varmaan joku 7 torkkua joka aamu. Sit lasken päiviä siihen, että saan nukkua pitkään :--D  Ja sit kun se päivä koittaa, näytän just tolta.

10. Mistä saan tollasen neuleen?? Mun on pakko saada tollanen. Siis pakko.

11. Jep.

12. Kaikki myyjät tietää ASPA-hymyn. Useimmin se tulee ihan luonnostaan ja ihan aidosti, mutta joskus se näyttää tältä. 

13. Riikka ja salaatti = not gonna happen. 

4 kommenttia:

 1. Haha ihana postaus, sai hyvälle mielelle. :-D Varsinkin tekstinpätkä "Your mood should not dictate your manners" kolahtaa muhun! Toi kohta 9 on niin totta... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Se on parasta, jos voi kohottaa jonkun hyvää mieltä :-) Joo just samainen teksti kolahti myös muhun!

   Poista
 2. Haha nää uppos! :D mullaki on Pinterestissä iha oma kansio vastaavalle setille.. :)
  Kivaa päivää! ♡

  Ps. Aspa hymy hahahah :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ihan sama meininki sulla siis :--) Kivaa päivää myös sinulle <3

   Poista