18.11.2015

TODAYS

IMG_7730
IMG_7731
WYOL9963

Siis mitä! MULLA OLI KOKONAINEN VAPAAPÄIVÄ! Aamusta mun rakas sisko ja maailman ihanin tädin pieni eli siis siskon vauva tuli kylään ja otettiin joulukorttikuvat. Mun kummityttö on OIKEESTI täydellinen. 

Myöhemmin treffattiin Millan kanssa kaupungilla ja käytiin kuvaileen. Hahhahaa mun mielestä oli aika hauskaa, että oltiin molemmat melko känkkäränkkiä alkuun ja tuntui ettei mikään mennyt niinkuin piti. Yhtäkkiä sitten piristyttiin ja oltiin kumpikin pelkkää naurua. Se on jännä, kuinka joidenkin ihmisten kanssa pystyy olemaan niin oma itsensä kuin vaan on. Milla on sellainen, kenen kanssa oon tullut since day one juttuun ihan superhyvin. Ollaan kaks superhönttiä ja mikäs sen parempaa kun olla yhdessä hieman tärähtäneitä :----D Meitä yhdistää myös melkoinen sushi-himo, joten korkattiin Hallituskadun Maka Sushi. Oli aikas tosi hyvä. 

Nyt oon istunut sohvalla loppuillan. Moderni perhe ja irtsareita. Toi sana on kuulemma sellainen juttu, joka jakaa kansan kahtia. Onko se nyt irtsareita vai irttareita? Vai onko siihen vielä tarjolla jotain muuta sanaa? Haha voi kuulkaas, arvatkaa miten mun karkkien syönti tänään alkoi? Söin niitä aivan autuaan onnellisena, avasin television ja BOOM. Victorias Secretin spesiaali-uimapuku-jakso. Jos se oli merkki universumilta, skippasin sen ja jatkoin syömistä. Kanavan tosin vaihdoin!

Jotenkin ihana päivä.

2 kommenttia: