4.11.2015

NOT MADE OF STEEL


IMG_7219
IMG_7220
IMG_7218

Neule - Carlings / Kengät - Vamos

Mun iPhone6 nimittäin. Tää on varmana monelle jo vanha virsi "voi itku näyttö meni". MUTTA MULLA EI OO KOSKAAN AIEMMIN MENNYT! Sen takia tuntuu jotenkin absurdilta. Sinne meni, näyttö ja KOKO puhelin!! Mulla on ollut omppu nelosesta asti käytössä ja on muuten kestänyt. On tippunut kylppärin laatoille, on mennyt rullaportaat alas. Ja aina entistä ehompana oon nostanut puhelimen käteeni, varmana siitä että kyllä iPhone kestää. Mutta nyt perhana tipahti HELLÄSTI lattialle ja meni niin säpäleiksi, ettei toiminut enää ollenkaan. Siis jotenkin ihan mun tyylille sopivaa, "Kaikki tai ei mitään" :-D No, onneks se on vaan materiaa ja vakuutukseen meni suurin osa lystistä. 

Puhelin meni rikki maanantai-aamuna ja sain sen nyt keskiviikko-iltana takaisin. Olen ollut oikeasti ilman puhelinta kaksi päivää ja yhteyttä on pidetty Ipadin avulla. Kun tarkemmin mietin, tässä on ollut aidosti yksi hyvä ja yksi huono puoli. Hyvä puoli on ollut tavoittamisen vaikeus. Whatsupissa joutuu jatkuvasti suurennuslasin alle: "Ollut viimeksi paikalla" ja ne kaksi väkää, jotka tarkoittavat viestin olevan luettu. Se luo velvollisuuden olla jatkuvasti tavoitettavissa ja kun ne kaksi sinistä väkää ilmaantuu, paine vastata viestiin sillä sekunnilla tuplaantuu. "No nyt se näki että mä näin ton viestin. Äh en millään kerkeä/jaksa vastata, mutta sitten se ihmettelee, miksen vastaa". Ja jos olen ihan rehellinen, oon hieman kyllästynyt siihen. Kyllästynyt olemaan jatkuvasti tavoitettavissa :-D Ironista kyllä, se huono puoli puhelimettomuudessa on ollut juurikin se tavoittamisen vaikeus. En ole voinut soittaa tai laittaa viestiä, kun olisi tarvinnut. Aika ironista. 

Noh puhelin meni, mutta uudet kengät piristivät. Piristävät vieläkin. Ja piristää vielä myöhemminkin. On muuten ollut aika mageita ilmoja! Kuvissa ei nyt näy kuinka siisti auringonlaskun luoma valo tuolloinkin oli, mutta aika kivat värit siitä huolimatta! 

Tän viikon maanantai oli toisaalta siis aika bitch, mutta ehkä ens viikon maanantai onkin sitten sitäkin parempi.

6 kommenttia:

 1. Mun puhelimessa ainaki whatsapin kaks väkästä tarkottaa, et viesti on saatu toimitettua perille eli käytännössä puhelin on päällä. Ei siis sitä et se on luettu. Tarkistan aina, et onko viesti mahollisesti luettu, sillai et katon millon kyseinen hlö on ollu viimeksi paikalla ja vertaan siihen et millo ite oon lähettäny viestin. Ja sen paikalla olo näkymänki saa halutessaan pois päältä. Toki sillon sinäkään et nää, millon muut on ollu viimeksi paikalla. :)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Siis joo ne kaks harmaata väkästä on "lähetetty" ja kaksi sinistä väkästä on "luettu" :-) Mutta sain just eilen tietää, että senkin saa pois käytöstä jos haluaa! Pitäis varmaan tutkia noita asetuksia enemmän haha :-D

   Poista
 2. Onpa nätti kuvauspaikka, täytyy laittaa korvan taa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tampellan kupeesta löytyy :-)

   Poista
 3. Voi eiii, harmi, että sun luuri hajosi ! Mutta pakko kyllä sanoa, että tekis kyllä puhelittomuus ja netittömyys terää itsellekin :D

  VastaaPoista
 4. No onneksi uusi tuli parissa päivässä :-) Tosiaan, melko herättävää oli olla ilman puhelinta. Jopa television katsominen oli paljon tehokkaampaa, kun ei ollut joka toinen hetki puhelin kädessä :-D Luulenpa, että laitan puhelimen jatkossa muualle ja katson sitä vain muutaman kerran iltaan. Mulle puhelin ei oo mikään paholainen, mutta en halua olla liian riippuvainen siitä!

  VastaaPoista