22.9.2015

PALMROTH ORIGINAL x NELJÄ VUODENAIKAA


IMG_5458
IMG_5457
IMG_5459
IMG_5456
IMG_5460

Viime viikon torstaina olikin blogijuttuja! Päästiin käymään Palmrothin tiloissa Pyynikin kupeessa! Ai että siellä oli kyllä kiva miljöö, tiilet tekevät paljon :--) Aikamoiseen seuraan mut oli laitettu, oli tuttuja ja vähemmän tuttuja, mutta se ei menoa hidasta!

Idea, miksi kokoonnuimme tuolla vanhalla trikootehtaalla oli kengät ja Palmroth Original. Itselle kyseinen merkki on tuttu äitini kautta, mutta silloin nimenä oli Pertti Palmroth. Oli kiva nähdä ja kuulla, miten Palmroth toimii tänäpäivänä. Näettekös tuon maailmankartan? Siinä olevat punaiset pisteet kuvastavat toiminnan laajuutta! Jännittävää :---)

Nappasin kuvan, kun Ida sovitteli kenkiä. Samanmoiset kiikutin nimittäin minäkin kotiin! Eikös ole aika cuulit? Päällinen on lakeeria, pohja tr-kumia ja sisällä on lampaanvillainen vuori. Sekä on valmistettu Suomessa! Äärimmäisen pätevät etenkin syksyn ja talven vesikeleille.

IMG_5463
IMG_5454
IMG_5455
IMG_5453
IMG_5464

Kenkäjuttujen jälkeen aihealue vaihtuikin ruokaan. Neljä vuodenaikaa pitäisi olla kaikille tamperelaisille aika tuttu juttu. Se on se sympaattinen ranskalaisravintola kauppahallin sydämessä. Nyt kyseisen lounasravintolan voi löytää myös pyynikiltä. Samaisesta vanhasta trikootehtaasta, mistä Palmroth Originalinkin. 

Saimme valita kolmesta pääruokavaihtoehdosta itsellemme mieluisimman! Salaatti, burger tai kalakeitto. Tuon kuuluisan kalakeiton olen syönyt jo kauppahallissa, joten burger oli itselleni paras vaihtoehto. Jouduin kuivailemaan myös naapurien annoksia, että sain taltioitua keiton teille. Mutta miten voi iskeä annoskateus, kun on sama ruoka oman nenän alla? Iinan burgeri (toisiksi viimeinen kuva) oli lähestulkoot täydellinen. Jälkkäriksi saimme ehkä kivoimman leivoksen koskaan! TAMPERELEIVOS!! Suklaasta muotoiltu Tampereen kaupungin siluetti on ihan supersiisti :--)

Ilta oli onnitunut sekä hauska ja olikin oikein kiva päästä tutustumaan muihin bloggaajiin. Kiva, että osa oli jaksanut Helsigistäkin asti tulla tänne meidän manseen! Isot kiitokset kaikille, järjestäjille sekä osallistujille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti