28.9.2015

BABYBLUE AND COMBAT BOOTS


IMG_5905
IMG_5901
IMG_5913
IMG_5906
IMG_5908
IMG_5911

Kuvat: Milla 
Edit: Minä

Neule - Cubus
Takki - Zara
Farkut - BikBok
Kengät - Vamos

Oon ollut aina enemmän nilkkurityyppi kuin esim. saappaiden pukija! Mahdollisesti myös siitä syystä, että oon niin ripakinttu, että kaikkien saappaiden varret on aina ollut aivan liian isoja.... Nää maiharit on mun mielestä jotenkin tosi mageet, vaikkei ihan siroimmat olekkaan. Tykkään tuollaisesta rouheemmasta tyylistä. Puin ne vaaleansinisen neuleen kaveriksi, koska babyblue-väri tuo mukavaa tasapainoa. TYKKÄÄN! Punaiset huulet vielä pisteenä iin päälle. Uuden huulipunan väriin saatu inspiraatio on itseasiassa alunperin Jennin blogitekstistä!

Sitten pieni pulmanpoikanen. Lataan kuvat aina Flickrin kautta tänne, jossa ne näyttävät hyviltä, hienon hieno terävyys on juuri sellainen kuin pitääkin. MUTTA. Sitten täällä ne näyttävät tuolle. Ihan oklle, mutta mun kaltaiselle perfektionistille on tuskaa jakaa kuvat huonompilaatuisena kuin oikeasti ovat. Nyt joku kuva-velho voisi auttaa mua kiitos :--D 

Tsemiä kaikille uuteen viikkoon 

// Tässä sitä nyt ollaan. Sadas (100!!!!!!!) postaus meni rikki tässä! Kiitos kaikille, jotka jaksavat seurailla mun kuvia ja juttuja. Oon aina superihmeissäni sekä onnellinen, jos saan palautetta että nyt on hyvä meininki. KIITOS! 

8 kommenttia:

 1. oot kyllä kaunis! ja mun koneen pikkunäytöllä ainakin näyttää ihan hyvälaatuiselle kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Hyvä, että sinne kuvat näyttää hyvälaatuiselle! Puhelimella mun mielestä kaikki on ihan ok, mutta tietokoneelta ne vähän itkettää :--D

   Poista
 2. Mulla on ihan sama ongelma ton Flickrin kanssa ja se ärrrsyttää!!! Argh :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon yrittänyt googlettaa vaihtoehtoja ja syitä, mutta en oo vielä löytänyt parempaa ratkaisua! Jos keksit jotain parempaa, vinkkaile ihmeessä mullekin :--)

   Poista
 3. Tuo puna sopii sulle hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Niin kiva, että vinkkasit tuosta sun blogissa! En olis hyllystä osannut katsoa sellaisenaan, kun oli jotenkin paljon ruskeamman näköinen se testeri. Onneks MACin myyjät on ihan huippuja ja jeesas :--)

   Poista
 4. Sun rento ja luonnollinen tyyli blogata on ihana! Millä ohjelmalla/ohjelmilla muokkaat kuvasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rentoa haluankin tän olevan. Kiva kuulla, että oon onnistunut sen suhteen :-)
   Kuvia muokkaan vähän milloin milläkin haha. Puhelimella afterlight ja vscocam. Tietokoneella muokkaan taas aperturella. Mulla on aika paljon ite tehtyjä filttereitä, joita pääsääntöisesti käytän :-)

   Poista