11.9.2015

10 YEARS OF FRIENDSHIP


IMG_5208
IMG_5207
IMG_5205
IMG_5209
IMG_5204


Mistä tietää, että on jo VANHA?

Mä väitän, että kun oot ollut jonkun kanssa ystävä 10 vuotta, ollaan aika vanhoja. Etenkin, kun se ystävyys on alkanut vasta yläasteella. Tajuttiin mun parhaan ystävän kanssa tuossa kuukausi takaperin, että me ollaan oltu nyt 10 vuotta ystäviä. Ainakin meille tuli aika vanha olo :--D Pitkä matka tultu yläasteen ensimmäisestä päivästä tähän hetkeen. 

Mitä kokonaiseen vuosikymmeneen mahtuu? Aika paljon kaikkea ja laidasta laitaan. Välillä ollaan oltu tiiviimmin yhdessä ja välillä ei ollenkaan. Ollaan käyty yläaste samalla luokalla, oltu samalla rippileirillä, matkusteltu Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa, asuttu hetki saman katon alla, koettu kriisejä, mutta myös naurettu ja iloittu hulluna. Tärkein juttu on kuitenkin, että rakkaus ja välittäminen toista kohtaan on pysynyt samana. Tässä vaiheessa ollaan jo enemmän kuin ystäviä, me ollaan perhettä. 

Haluan muistutttaa KAIKKIA: Vaalikaa ystävyyttä, pitäkää ne tyypit lähellä, keneltä saatte energiaa ja muistakaa antaa sitä takaisin. Juhlikaa aina kun on aihetta ja jopa aiheen vierestä. Tehkää yhdessä juttuja. Jos unohdatte toisenne jossain vaiheessa, muistakaa ystävyys uudestaan. Juhlikaa sitäkin.

Meidän ystävyys on aina mielessä ja aina tärkeä. Kymmentä vuotta juhlittiin iisisti herkutellen ja muistellen menneitä juttuja. Aika paljon on tullut koettua ja hyvä niin. JA PALJON ON VIELÄ EDESSÄ! 

"If a friendship lasts longer than 7 years, psychologists say it will last a lifetime"

CHEERS TO THAT 

Ps. Miniruissipsit on parhaita. Voisin ehkä elää niillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti