13.8.2015

BEACH PLEASEIMG_4002 IMG_3999 IMG_4001


Kuvat: Jenni


Käytiin tasan viikko sitten Yyterissä. Niin, siellä missä pitäisi paistaa aurinko ja ihon päivettyä kauniisti. Onneksi lähdimme sinne kuvausfiiliksillä ja ajatuksella, että aurinko on vain plussaa! Noh, ei paistanut aurinko Yyterissä, mutta Porin keskustassa kyllä :-D Yyteristä on tulossa vielä erillisiä postauksia muutama, sen verran materiaalia kertyi! JIHUU! 

Tykkään näistä kuvista aika paljon. Yksinkertaiset värit, kontrasti ja kuva-asettelu ovat mieleeni. Kiitos Jenni! Mulla on päällä lemppari-kimono Minimumilta. Hapsut luovat helposti rennon fiiliksen, vaikka kimono muuten on siisti ja simppeli.

Miltä näyttää Yyteri ilman aurinkoa? Mun mielestä ei yhtään pöllömmältä! Se voi tosin johtua siitä, että vietän tänään kuitenkin vapaapäiväni omalla pihalla auringon alla, epätoivoisesti hieman väriä toivoen. Oon ollut kaikki kaikki kolme ja puoli hellepäivää töissä ja nyt on mun ainoa tilaisuus!! NONIIN AURINKO! ANNA PALAA!! :-D 


9 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja tuo kimono! Yyterin maisemat näyttää hyvältä säällä, kuin säällä. Kerran vietin siellä juhannusta aika myrskyssä-ja sekin oli upeeta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Yyterin maisemat tosiaan ovat jotenkin epäsuomalaiset, joten ei väliä sataako vai paistaako niin aina sävähdyttää! Teillä oli ilmeisesti paremmat ilmat tänä kesänä siellä, sekin on kiva juttu :-)

   Poista
 2. Oi piti tulla kattoo siun blogikin instan kautta, nää kuvat on aivan upeita!! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Instagram on mun lempparipaikka koskaan! Sieltä kautta minäkin kuule selasin jo monta sivullista sun blogia läpi :-) Samat sanat takaisin, iloinen ja hyvänmielen blogi sulla <3 !

   Poista
 3. Jes vitsi nää on kyllä ihania!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja editoituina vielä korostuu paremmin kontrastit :-)

   Poista
 4. Haa, yyteri yllättää helposti. Onneksi on nettikamera josta voi tarkastaa säätilanteen. Monesti myös niinpäin että vaikka keskustassa sataa niin merellä on ihana ilma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän me tajuttu koko nettikameraa, kun niin intoapiukeena lähdettiin sinne :-D

   Poista
 5. Haa, yyteri yllättää helposti. Onneksi on nettikamera josta voi tarkastaa säätilanteen. Monesti myös niinpäin että vaikka keskustassa sataa niin merellä on ihana ilma.

  VastaaPoista