9.7.2015

KOH SAMUI - AKARYNIMG_2561
IMG_2558
IMG_2567
IMG_2563
IMG_2562
IMG_2560
IMG_2565
IMG_2568
IMG_2559


Jos kokee jotain kivaa, sen haluaa jakaa. Haluan nyt kertoa meidän Thaimaan Koh Samuin hotellista tai resortista, Akaryn Resort & Spa:sta. Tai ei niinkään faktatietoa, vaan fiilisjuttuja! Haha, yllättyiköhän kukaan, että minä fiilistelen :-D 

Anyhow, toi paikka oli superkiva! Kaikilla lomailijoilla oli sellaiset omat pikku talot ja pieni uima-allas. Meidän pihalta pääsi suoraan tuohon rannalle aurinkotuoleille. Resortilla oli kolme omaa ravintolaa ja tietenkin isompi allas-alue. Viihdyin mainiosti. Viihdyin niin hyvin, että jos voisin nyt lentää takaisin, lähtisin empimättä. 

Joka ilta joku oli tilannut tuollaisen romanttisen illallispöydän rannalle ja päästiin jopa todistamaan häät tuolla rannalla. Tuli pieniä "mie romahan"-hetkiä, ja siis vain hyvällä tapaa! Ja miksi tälläiseen postaukseen päädyttiin? Koska alunalkajiaan masentelin tämän viikon sadetta, viikonlopun kestänyttä kesää, jonka seurauksena päädyin pläräämään lomakuvia. Tajusin, että tästä ihanasta resortista oli monia "snapshotteja", joita ei ole täällä aiemmin näkynyt. 

Tuo puu-tunneli-hässäkkä-kuva on mun lemppari. Ihailin ja pällistelin sitä joka kerta, kun kävelin sen läpi. Ja pelkäsin hieman myös ötököitä. 


4 kommenttia:

 1. No huh, miten upeita kuvia! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Mutta no huh, mikä paikka oli! Tai siellähän se vielä on haha :-D Aurinkoa odotellessa!

   Poista
 2. Harmaana päivänä ihana aina tulla lukeen tätä päivitystä <3 Oi oi!

  XXX Jenno

  VastaaPoista