23.7.2015

CHILITARHURIIMG_3104 IMG_3109 IMG_3110

Oon sellainen kasvienhoitaja, että yleensä kaikki kukat kuolee/homehtuu/kuivettuu. Vaikka rakastan kukkia, se ei tarkoita sitä, että olisin hyvä niiden hoitamisessa. Nyt sain kuitenkin aikamoisen haasteen, josta olen innoissani. Joka tuo aivan odottamatonta iloa ja onnea tällä hetkellä. Ystäväni Jenni alkoi alkukeväästä kasvattamaan chilejä ja nyt sain häneltä itselleni kaksi puskaa! NIISSÄ ROIKKUU IHAN OIKEITA CHILEJÄ! Kuinka siistiä, että nyt voi omalta, ihana pieneltä, chilitarhalta hakea tulisuutta ruokaan! 

Tällä hetkellä kasvit voivat hyvin, mutta samana päivänä kun vaihdoin chilit eri ruukkuun, niin oivoi.....Pari tuntia siitä, niin kaikki lehdet olivat ihan nuukahtaneita ja onnettomia. Meinasin alkaa itkemään, miten pystyin TAAS epäonnistua? Paniikin jälkeen kokosin itseni ja kyselin ystäviltäni, mitä pitää tehdä. Siirsin chilit parveekkeelle ja annoin uudestaan aimoannoksen vettä. Nyt ne voivat hyvin :-) 

Tykkään tulisesta ruuasta ja kun Jenni totesi "Noi on sit vihreitä chilejä, ei ne niin kovin tulisia oo, mutta hyviä", ajattelin että piece of cake. Alimmassa kuvassa näkyvistä viipaleista maistoin suoriltaan kaikista pienimmän. VIRHE. Meinasin saada sydänkohtauksen, join ennätysajassa litran maitoa ja kadotin tunnon huulistani :-D 

2 kommenttia:

  1. Täällä ilmoittautuu myös yksi onneton viherpeukalo jonka mehikasvikin kuoli viime kuussa. Joko ylikastelen tai en kastele ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en edes tiedä mikä on mehikasvi :-D mun vihreät chilit onkin punaisia hahahahahha! :--D

      Poista