16.6.2015

KEIDAS BY LUMOflower

IMG_1288

IMG_1290

IMG_1287

IMG_1286

IMG_1284

IMG_1291

Vietimme viime keskiviikkona ihanan bloggaaja-illan Keidas by lumon, luonnonkosmetiikan upeassa putiikissa! Liike ihastuttaa Aleksanterinkadulla, melkein Napolia ja 2h+k ravintolaa vastapäätä. Eli helppo löytää, ei tarvitse googlemapsin kanssa päivystää samalla kun kävelee haha!

Luonnonkosmetiikka, mitä se on? Jos totta puhutaan, en oikein tiennyt ennen viime keskiviikkoa. Toki maalaisjärjellä ajateltuna, kosmetiikka viedään luonnonmukaisena niin pitkälle kuin mahdollista. Tietty! Mutta kun kuulin, että esimerkiksi Zuiin poskipunissa koostumus saadaan puuterimaiseksi kukkien terälehtien avulla, tajusin että luonnonkosmetiikka on innovatiivisuutta ja asiansatuntevaa. Keidas by Lumolla on myös kampaamo ja pian kosmetologi.

Ilta oli oikein mukava ja rento! Kippisteltiin, herkuteltiin ja ihasteltiin. New Life - blogin Jenni pääsi istumaan kampaajanpenkkiin kampauksien testaajaksi. Aika upea tuo kukkapanta (joka on tehty oikeista kukista!) kuten myös koko nainen!  

Itse aina liputan hyvien tyyppien puolesta ja ihmiset omilla persoonillaan luovat tunnelman. Keidas by Lumo-putiikin takana seisoo hyviä, sydämellä työtään tekeviä naisia ja se on mielestäni hienoa. Tunteella tekeminen näkyy myös lopputuloksessa ja liikkeessä käyminen, tuotteista kyseleminen ja testaaminen on todellakin kannattavaa. Milla sanoi instagrammissa, että Keidas by lumo on luonnonkosmetiikan karkkikauppa. Ihan totta :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti