25.6.2015

HAIRDRESSINGIMG_1866

IMG_1871

IMG_1872

IMG_1865Istuin tänään pitkästä aikaa kampaajan penkkiin. Hassuja paikkoja noi kampaamot, siellä me istutaan tuntitolkulla kun kampaajat tekevät taikojaan. Luulen, että jokaisella on oma kampaajaminä. Yksi puhua pälpättää kolme tuntia putkeen, toinen on nenä kiinni lehdissä ja kolmas tarkkailee ympäristöään. Itse olen vähän kaikkea. Juttelen kampaajan kanssa, mutten ala keksimään tikusta juttua. Nautin siitä, että saan lukea lehtiä. Miksei niitä enää lueta? Tai tarkoitan, että itse ainakin pääsääntöisesti plärään lehdet läpi ja done. Kun olen kampaajalla, otan kaksi tai kolme lehteä luettavaksi. Ensin plärään ne ja tajuan, että aikaa on vielä kaksi tuntia. Sitten alan lukemaan niitä. Hieman jopa pakon edestä, eipä siinä muutakaan tekemistä ole :-D Tänään luin niiiin monta hyvää ja ajatuksia herättävää artikkelia, että havahduin tuohon kysymykseen. Miksen lue lehtiä KUNNOLLA?

Luin myös Olivia-lehden rakkausaiheista numeroa ja yritin pidätellä itkua, sellaista ilon ja sympatian itkua. Ihania tekstejä, maailman ihanin rakkaus. Tsemppasin ja sain pidettyä kyyneleet kontrollissa, onneksi. EIHÄN KUKAAN NYT KAMPAAJALLA ITKE!!!

Haluan kuitenkin sanoa, että lukekaa lehtiä, lukekaa ne pitkätkin artikkelit ja tekstit tuntemattomista ihmisistä. Mielettömän yleissivistävää hommaa, vaikka kyseessä olisikin teksti jostain naistenlehdestä haha :-D Jälleen kerran onnistuin luomaan pitkän postauksen ilman päätä ja häntää. Piti alunperin hehkuttaa mun uutta hiusväriä, Prof-kampaamoa ja Olaplex-hoitoa. No, kuvista näette lopputuloksen. MINÄ TYKKÄÄN. Mun hiuksia ei oo koskaan vaalennettu näin paljon kerralla, pääosin siksi että se ei ole ollut mahdollista ilman, että latvat irtisanovat itsensä. Nyt se oli mahdollista ja ai että olen onnellinen. Suosittelen googlettamaan Olaplexin.

Tämän päivän lemppari-oivallus:
"Kun kirjoitan uutta näytelmää, en halua miettiä, täytänkö tällä katsomon. Haluan juuri nyt pitää teatterin itselleni puhtaasti taiteen kenttänä, ja omaa ääntä etsiessä täytyy ottaa riskejä, epäonnistuakin"  -Paula Vesala käsikirjoitus-opinnoistaan. Kiteytti aika hyvin myös omat fiilikset tätä blogia kohtaan. Mun oma pieni rakas blogi <3


3 kommenttia:

 1. Ihan huippu oivallus! :) minulla on ihan samat fiilikset oman miniblogini kanssa.

  Ja woooouu tuo sun tukka on ihana! :> Oon googletellut jo monta kuukautta olaplexiä ja ehkä viimein olis aika varata aika myös kampaajan penkkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivallukset on ihan parhaita! Kävin blogissasi ja aivan ihana parveke sinulla!! Haluan kans :-D

   Kiitoksia, pidän tästä väristä itsekin. Tosin ajattelin kuukauden päästä vielä kerran olaplexin kanssa vaalentaa latvoja. Ihan huikee keksintö! Rohkeasti vaan kampaajalle! Voin Tampereelta suositella lämpimästi ammattitaitoista Prof-kampaamoa. Minulle värjäyksen suoritti Trainee-tason kampaaja, mutta en pelännyt hetkeäkään, sillä luotto kyseistä kampaamoa kohtaan on kova! :-)

   Poista
  2. Kiitoksia, ja kiitos vinkistä! :-)

   Poista