11.6.2015

FAZER CAFÉ TEMPOIMG_1220

IMG_1221

IMG_1292

IMG_1222

IMG_1226

IMG_1293

IMG_1228


Huh! Vihdoinkin! Olen hetken verran manaillut, että pääosin Tampereen ravintolat ja kahvilat on hieman....keskinkertaisia? Tähän mennessä täällä on ollut muutama helmi, joista poistun aina fiiliksissä. Älkää käsittäkö mua väärin, mun mielestä lähestulkoon joka puolelta saa perushyviä juttuja!! Mutta sellaiset isommat VOOOOOUUUUU-efektit on jäänyt vähemmälle. Nyt Fazer Café avasi ainakin minulle Tampereelle uudenlaisen kahvilakokemuksen. Pääsin siis tutustumaan Fazerin tampereen kahvilaan hieman lähemmin viime tiistaina :-) Otin siellä noin viistuhatta kuvaa ja niiden karsimiseen meni oma aikansa haha!

Ensinnäkin, kahvilan sijainti sekä visuaalinen ilme miellyttävät. Paljon ikkunoita, skandinaavisia vivahteita sisustuksessa ja materiaaleissa, designia, lämmin tunnelma. Toisekseen, ihmiset tämän kahvilan takana ovat ammattitaitoisia, helpostilähestyttäviä ja hymyileviä. Aidosti hyvänoloisia tyyppejä! Kun jutusteltiin Fazerin kondiittorimestari Eero Paulamäen kanssa, mieleeni jäi hänen tunteella tekeminen. Hän itse siitä mainitsi, että ei pysty olemaan asioille välinpitämätön, kun tekee hommat tunteella. Ja se on hienoa, just sellaista ajattelutapaa itsekin liputan! 

Saimme maistella ihania suolaisia ja makeita herkkuja, jotka olivat kaukana keskinkertaisesta. Nämä suupalat aiheuttivat sen kaivatun VOU-fiiliksen. Oon kyllä melkoisen iloinen siitä. Karistakaa siis ennakkoluulot, istahtakaa kahvikupin äärelle, valitkaa houkuttelevan näköinen makea tai suolainen ellei jopa molemmat herkut nautiskeltavaksi ja keskittykää hetkeen. Parempihan on, jos kaiken tämän jakaa seuran kera. Oma seurani koostui uusista tuttavuuksista, iloisista ja upeista tamperelaisista naisista. 

Tällä hetkellä olen korkannut tuon Fazerin kahvipaketin, todennut sen olevan aivan superhyvää ja löysin kivan draivin tämän kirjoittamiseen. Siinä missä Hayn saksien tullessa vanhat sakset lensivät mäkeen, niin tämän kahvin myötä aiemmin juotu kahvi löytää tiensä samalle mäelle.

Ja tuo kahvila, sinne menen takuuvarmasti uudestaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti