8.6.2015

AND IT'S DONEIMG_1125

Pieni "Shit just got real"-moment haha 
IMG_1120


IMG_1122

Näin onnettoman vähän jäi kotiin viemistä! Myyntipöydästä näkee parempaa kuvaa videolta :-)
IMG_1123

IMG_1126


Viime lauantainen muotikirppis oli aivan mielettömän ihana ja ennenkaikkea hyväntuulinen tapahtuma! Täytyy myöntää, että hieman jännitti olla siellä bloggaajien puolella kääk :-D Näin jo kauhukuvia, että seison yksin pöytäni takana, eikä kukaan käy ostamassa minulta mitään haha. NO, onneksi näin ei käynyt, ei edes melkein. Mulla jäi aivan onnettoman vähän tavaraa myymättä, ihanaa että vaatteet ja kengät löysivät uudet kodit! Muutaman tunnin jälkeen kaikki mun myyntipöydän helmet oli menneet ja sen jälkeen olisi tehnyt mieli selitellä kaikille "Kyllä mulla oli ihan superkivoja juttuja oikeesti!". Oli kuitenkin ihanaa, kun ostoksilla kävi upeita ja iloisia naisia. En sitten tiedä, kuinka moni pöydästäni vaatteita ostaneista tiesi minut/pikku-blogini, mutta kaikista tyypeistä jäi todella hyvä mieli! :-)

Voi juku. Kiva tapahtuma. KIVA KIVA KIVA! Olin todella mielissäni, kun pääsin näkemään muitakin tamperelaisia bloggaajia. Mun pöytä oli ihanan pirteän ja energisen Millan vieressä. Oon aina ollut sitä mieltä, että hyvä fiilis tarttuu ja voi että tuon naisen upea energia etenkin oli niin tarttuvaa, että puhtia löytyi koko päiväksi! Helpon tunnelman loi jo valmiiksi tutut tyypit, kuten tapahtuman järjestäjät (Mandi, Arppa ja Ida), hullu ja rakas tapahtumajuontaja Petra sekä proakatemilta muuten tuttuja tyyppejä.

Sain itselleni myös tuon ihanan goodiebagin, jonka kassin on suunnitellut Uhana Design ja sen sisältä kaikkea kivaa pikkusälää! Yhteistyökumppaneina olivat mm. Hurraw (jonka huulirasvaa olen fiilistellyt lauantaista asti), Olympus, XZ, Lumene, Hula, Keidas by Lumo ja INCH". Inchille oli sen verran houkuttelevia tarjouksia tuossa lahjakortissa, joten luulempa että tällä viikolla joku päivä matka käy sinne.

Tein pienen videokoosteen, käyttäen tällä kertaa ennemmin tunnetta kuin taitoa, josta saa vilahduksia muotikirppiksen fiiliksistä! Mun pöydästä näkyy siinä pienen hetken verran. Olin liian innoissani ottamaan siitä mitään superkuvia haha! :-D Jos ja kun katsotte videon, säätääkää laatua 720p asti :-*

SUURI KIITOS JÄRJESTÄJILLE, KANSSAMYYJILLE, YHTEISTYÖKUMPPANEILLE JA KÄVIJÖILLE 


8 kommenttia:

 1. Ihana postaus, ihana video, ihana sinä ja ihana Muotikirppis <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Sohvi! Oli ihan huippua <3

   Poista
 2. Mistä noi ihanat kengät? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereelta sellasesta kenkäkaupasta kun Vamos :-) AIVAN IHANAT!!
   Niillä on myös nettikauppa ja tässä on noi mun kengät: http://vamoskauppa.fi/m-5394

   Poista
 3. Voi vitsi, oli tosi huonosti kokoja jäljellä enää, ainakin netissä! Onko sulla muuten noista ihan sama koko kun yleensäkin kengissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin kanssa, että tästä valkosesta oli kehnosti kokoja :-( Mutta myös se beige ja etenkin vaaleanpunainen on mageet <3

   Mulla on 38 jalka ja näistä tosi normi koko! Alkuun oli tosi napakka, mutta nyt on antanut mukavasti periksi! :-)

   Poista
 4. Ihan huikee video!!! :D Ton toteuttaminen oli niin kuningasidea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tuli ihan hauska, toivottavasti kuvastaa tunnelman oikein :-D

   Poista